та ні! у пана не такі об'єми льоха! трохи меньші,я ось підгледів він сало пєрєдіслоцірував на запасний бункер(льох)
Краще ми пана Крана з дружиною пані Світланою "в развєдку" до схрону пана К. першими пошлемо. Хомняк їх не троне.
зате повітря чисте буде, не буде ватою смердіти. але Алекса мабуть залишу. опити провадіть буду, як в полєклінікє. отакоєот. будуть такі собі цікаві досліди.
Ой,нам вже давно весело.Дрова в сарай позаносили,а тут ще й пан К все в сини набивається,ще й батька наказувати грозить..... Мо погодитись?Солодке відніме та мені віддасть)))
Я знаю. Да доречі, завтра зранку і до обіду точно буду в місті Лесі і Любарта. Якщо маєте час і бажання, підї'зджайте на Рівненську в район МРЕВ ДАІ. Маю там одну маленьку справу, заодно і кави-чаю зможемо попити. "Покрєпчє" ні, бо за кермом.
Хай Вам щастить ! Доброго вечора , панове ! То Ви , пан Бек , ще не звертались до консульства чи представництва Таїланду чи Бурундії чи куди Ви там зібрались - отам Вам буде де провести час . По-побігаєте та постоїте в чергах - де й подінеться Ваш оптимізьм ...
вихід тільки один, пана К. зробить внучатим племінником і внести в заповіт. прописать пункт про солодке, і т.д.
0.5+ 0.5 завтра виїджає , в Тайланд і Бурундію, та ну їх, по телику краще подивлюсь, а вяленого таракана і дома можна скуштувати ...По-побігаєте та постоїте в чергах - де й подінеться Ваш оптимізьм ... е нескажіть, Віп-клієнт, всьо включено, даже черги де можна без черги, отакоєот. До речі скину фото з Кіпру .