якщо я почну переличувати то тут буде ще стілько ж сторінок. вітаю панство. щось погода починає псуватись, вночі ішов дощік зі снігом, а зараз вітер і якось не затишно на дворі
И Вам не хворать. У нас губатый разгулялся ну очень уж сильно. Придется идти лес чистить от того что навалило. Мабудь будуть дрова.
позавчора були в лісі. трохи попиляли деревця лобзіками,ножічьками а це відсоток(братній) висилаю по НП ну знамо кому
Доброго ранку панове, сьогодні пачпрорта їздив робить, так я вам скажу, таки да, вся процедура з фоткою 20 хвлн, через 7 днів забрать.
Фотік є.шнура немаєЯ додому заберу дно.ручку.і невеликий шиаточок від горщика.Цікава кераміка*лощонна*
та в мене і так не димлять дрова, я таємницю знаю одну. тре просто коли розпалюєш то прочитати отче наш два рази та сказати щоб було не диму а тепла багато і тоді всьо. палає що кокс а диму майже нема. отакоєот
З хомячка відбивних налупим,і продамо за грубі хроші кацапні,перед продажею присмачим боярішніком і дустомлєктрика знов ніц
дивіться щоб він сам з вас коклЕтів ненакрутив, верніш він вас і без того зжере. то для своїх він сама доброта а для стороніх вже не те, може і добряче порвати.
пропаную вас бо ви і так обіцяли мене всиновити. так що я мушу знати де мені мешкати прийдеться та кого татом звати