Мою з.п затягують, тому займаюсь гоп-стопом. одні новороскі рублі попадаються, ні щоб амереканські гривні
ну якщо ви такий старенький то мать забули що є де яка грань за яку не треба заходити хоча б і жартома. бо наслідки від чього можуть бути дуже погані. так що будьте обережнішими в жартах. така сі дружня порада. якось так
Доброго ранку бандьори! Всіх з початком нового тижня, і до п'ятниці 4 дні залишилось. В нас +2, накрапає дощик з мокрим снігом, слабкий вітерець.
А чого у Вас такого немає, що у нас є? Доречі, можу Вам набрати трохлітрову банку чистого поліського повітря із соснового чи дубового лісу, у Вас такого точно немає. Бо якось незручно з пустими руками їхати, а Ви мені повернете цю банку тугенько напаковану салом! Ну що, підходить такий обмін, га?
Доброго ранку! +2, хмарно! Вчора поїхали до лісу!Одному камраду попалася австрійська пряга, я відкопав пару монеток (3 копійки 1896 року,1/2 крейцера 1774 року, 2 геллера, трішки чупів, поясків! А от товаришу попалася кокарда від уланського шако, ну просто в очпуїтільному стані!
Доброго дня,погода кака ,вітер ссильний дмухає гад,єлектрику включили тіко,чесно кажу понеділок то є лишній день в тижневі,побреду заніматись зварювальними роботами
Доброго ранку!Погода нікудишня,вітер душу видуває,дощ плавно переходить в сніг і навпаки.Добре,хоч у хаті тепло.
Ранку доброго? В понеділок? Всю ніч вило і дуло, дроти рвало, тільки зранку ел.енергію дало. Вийти на двір ліньки бо там роботи вітер наробив, а мені тепер переробляти за ним.
Вітаю ! На вулиці тепло +2 , був дощ всю ніч , похмуро і сиро . Вітер дме як скаженний , неначе жию на Евересті .
Я вже другий день на Миколаївщині.сьогодні дме.шо перелякане.Ходив на поле.МД не брав(дарма).знайшов поселення Черняхівське.назбирав кераміки кишеню.Аж лікті собі гризу.шо не взяв МД.а їхати 250 км.і поїзд один раз в 4 дні.