А зачем его выдолбывать??? 2 клеммы для подключения тестера и готово. Показометр в цифрах будет. Главное- измерительная цепь. Показывать все равно в попугаях будет.
Доброго дня,Пане corbie дивіться мо попаде як позаторік мені попало,неділю копав і вивозив на прийомку,зодва прицепи з тракторної бригади в лісі прикопали
В мене менш цикаво-2по25коп Украины,50 коп.1992р.15коп1953р.Крейцер 1858.Наперсток,старовизний гудзик и игрова марка з королевою Викториэю.
З моїм інтернетом збільшити фото не виходить, тому хочу впевнитись чи правильно визначив. Для 10 крейцерів завелика, а на 20 щось ніби легенда не дуже схожа.
манЕток обмаль, мабуть глубже в землю на зиму лізуть, знов 1 коп 1957 вилізла, мабуть таки скоро 58 -го знайду
А толку з того через два дні знов канафетами рошенетами клюня завалена буде,хоча ні реквізуєм і на шамогон переженем
Та не переживайте так,я Вам новини по телефону буду розповідати,і передачки возити поки ви на пятьнадцятьсутках будете паритись
Доброго вечора , шановна українська громадо ! Пані Світлана , перепрошую за втручання , але маю Вам дещо пояснити - навіть скеля має принаймні дві сторони , одна з яких може виявитись м'якою та лагідною для одних і , одночасно , твердою та непохитною для інших . То ж не слід вважати що безкомпромісна гранітна брила не має бути зігріта та люб'язно доглянута сонечком навіть в несприятливих кліматичних умовах . Отже коли одна сторона скелі поросте мохом та буде холодною і надміцною на вигляд - в один прекрасний момент з іншої сторони може з'явитись ніжне "сонечко" , котре зігріє , приголубить , витре слізки та дасть , перепрошую , запашної циці ... Отже не будьте так непохитні на царині випробування чоловічої межі широкої скелястої спини ... З повагою , тойхтовцьмувжепереконався .