Та кажуть що сьогодні на Андрія дівчата хлопців пригощають. Оце і сам думаю, до якої в гості напроситись! )))
Здоровенькі були. У нас сніг розтанув, а мо хто визбирав та в слоіки закатав. Нема вареників. Борщ свіженький з мнєсом ...
так тож дівчата хлопців а я під це поняття вже не трапляю, я вже дядько так що дівчата на таких не дивляться, старий кажуть. от якби молодиця якась то тоді можна. і вареничків, і борщу, і картопелькі смаженої а потям лягти та поспати. отакоєот. а ви кажете
Да логіка залізна! Я останні 10 років ходжу у камуфляжі. Десь місяць тому зустрічаю сусідку - в мене на межі живе. Ось такий відбувся діалог: - Ой! А чё ты в военной форме? Ты шо служить пошёл? - Да пошёл! - А ты за кого воюешь? За наших или за фашистов? - Я и за тех и за тех! - По чётным дням за наших, а по нечётным за хвошиздов! - Та я серьёзно, - ты за кого???! - Я за Гитлера!!! - А Гитлер за кого - за наших или за фашистов??? - Гитлер за четвёртый Интернационал! - Уу-уу казз-зёл!........
дехто копав… і навіщо котушку більшу почепив? І «кальоса»,і хвари вилізли, іще щось там пищало — докопаю іншим разом