Відкрию таємницю: інколи чоловіки хочуть, щоби їх пожаліли і з ними поняньчилися. І це може бути лиш вдома, коли ніхто не бачить. Адже весь інший час їм постійно треба бути сильними та впевненими в собі. Так що готуйте бутерброд. Я пішки ходжу, миле діло. А зараз взагалі, другий сезон. Можна спокійно залізти туди, де влітку кропива вище голови.
а потім буде як той раз. приходьте, приносте посидим. ну я і прийшов але адресу хибну сказали і я у чужі ворота грюкав
не можна бути такім жадібним! а я не тілько в неті можу зависти я ще багато чого корисного вмію робити. так що ви не пошкодуєте
Перед Новогодней ёлкой спрашивают детей о том, кто во что будет одет, кого будут изображать. Света: - У меня наряд белый - я буду снежинкой. Саша: - У меня будет синяя накидка с крестом - я буду мушкетёром. ВОВОЧКА: - А я оденусь во всё коричневое - буду гавном, ходить и вонять.
Ось моя видповидь всим ДЕДИВОЮВАЛИ- - А мой дедушка был партизаном! Он подбил немецкий велосипед, и получил педаль за храбрость!
Таки да - якшо пан К буде жити з вами,пану Крану прийдеться влаштуватись ще на одну роботу,щоб його прогодувати.
Доброго ранку панове, пасмурно, збираюсь на коп Так як ні пан Л.П, ні пан Г., ні пан К., в лічку реквізити за 0.5 недали мабуть малопющі, то беру на коп, якраз під сальце і мясце.
Доброго ранку. За люмінатором Сонечко , тепло, пташки співають, мухи літають(і нащо я москітки познімав). Хотів на коп, то сусід Андрій сказав що копать сьогодні нізя… тільки пити і тільки з ним. Я йому саказав зараз прийду — тепер сиджу в хаті і всім кажу , що мене тутай нема. Пожалійте тітку Маньку, в неї і так два роки пляжу не було, а тут ще й світло вирубило. Чого б то? Я ж чесний як часник, почекаю))) То от куди моє ковадло ділося, а я його шукав з МД по всьому городові… а Ви думаєте навіщо мені МД, скарби шукати, та ну? У Санта Клайуса (Святого Миколая по-нашому) ще якийсь ельф є… краще вже Снігурку ніж ельфа
Доброго дня.добрим людям(окрім посіпак кацапських).З святом.Оце прямкую до Гадеси.залишилось 175км.а там на параход.і в Ріо.Пане Касіо.проходив повз Вас.гукав.грюкав в двері.Думав ви мені кумпанію складете.Але не вишли ви.Чи вас домів не було.чи під ліжко заховались.