Буває така непруха , я з "ескаеса" тричі стріляв , двічі точно попав - але добив кабана колега з "емцешки" .. Потім дивились мої канали навиліт обидва коло шиї та спини і жодного разу кабан не падав ...
Так, зранку. І аж поки 24 година не бомкне. Правильно. Якби моя дружина цю тему читала, я би взагалі сказав: "та як про таке можна подумати, Новий рік - це ж сімейне свято".
Спробуйте зацікавити. Гляди, виявиться, що не такий він вже й лінивий. А як гарно зацікавите, то може виявитися, що іще багато чого не знаєте.
Не говоріть дурниць. У Вас не може бути важливішої справи аніж сім"я. А чоловік - найважливіша її частина. Так що годі кнопати, катайте поцікавтеся, може він чаю хоче. Чи бутерброда. Повірте, це буде зовсім не дарма. Він буде вражений і дуже вдячний.
то продайте щось зайве. і взагалі то неподобство коли в чоловіка дві нирки а дружина немає норкової шуби
а ви гадаєте чого я таке раджу? ото ж бо і воно що мої органи вже нікуди не годні. тож пропаную пустити на органи пана Алекса та сусіда Касіо.