Вітаю ! На вулиці холодно -1 , вітряно , сиро і похмуро - короче так як і потрібно шоб було в грудні .
що я мав пару кг силікагелю я б був самим счасливим майстром в містечку. грам з 100 можу б/у відсипати тільки то мертвому припарка вологу сіравно невитягне даже в 10 кг його ложіть.
Дякую грамів 100 у мене є)) Я просто хочу в машину закинути — може хоч трохи просохне та перестане запахи літнього копу (читай — портянок, спітнілих копарів, самогону та цибулі) видавати всім бажаючим)) О! Дякую — якось мене гугло-яху туди не послали ПС: уже почав було думати про варіант «рідке скло+оцет 9%»
ну шо ви тут, працюєте? вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. на дворі мабуть був морозець але погода доволі комфортна хоч і троха похмуро
Пане К то є ви чи якийсь кацапо - плагіатор га ? Тренуєтеся ( поки морально , а мо вже й ні ) їсти людське м"ясце ?
ну звісно що кацап-плянгіатор! от хочаб за одне те усі кацапи підлягають знищеню! до речі є і гарна новина. паша-локатор так званий атаман кізячков лоханщини підірвався на якомусь фугасі коли поспішав з санкт-члєнінграду до себе на весілля. от підфартило кацапській курві, і вдова і гроші і майже не напрягаючись))))
ось мо кому згодиться. петреківський календар на наступний рік https://drive.google.com/folderview?id=0B6l7YJCugap8SUVPMG1sRTNSaUE&usp=sharing
прийшов з городу, вирішив пошукати «полосату палку, собаку,кальоса, лопасті»… Знайшов тільки собачий слід на свинцевій(?) пластині: Піду грубку напалю, буду гарбузи сушити))
ну шо дах полагодили чи треба допомога? якщо так то можу запропанувати вам на допомогу пана дохтура. він значно прикрасе вашу нелегку працю та перетворе працю на свято. погоджуйтесь, він багато не їсть
Переглянути вкладення 5750464 От тепер я розумію чим палив пак К% — тими самими стовпами, що пані нарізала)))
та якби мені таку пані з бензопилкою я б і горя незнав. а ліпше взагалі безнопилку без пані, пані можете собі хтось забрати. бо вона тілько на вигляд тендітна а насправді жере як не всебе. нащо мені ще з кимсь салом ділитись. отакоєот. а ви кажете в нас сніжок почався, якщо так піде то на ранок буде все красиве, біле.