, а у вас немає імунітету протибаного? потрібно було б гільзочку купити хм,пан К. а хтож він вам доводиться?
, я всі переписки що в лічкі стер, мало чого. за подарок що вислав, щось придумаєте, скажете подружка принесла. так що там ще, а явки , паролі, конспіративну квартиру заморожуємо, переходимо на нелегальне положення, домік в діревні
Сало алейхум.Всих мусульман з шаббатом.У нас похолоднишало-ноль.Похмурно.Йиду у село.Витром дах пошкодило.
А що у Вас вони не щодня? Може я не все знаю про жіноче тіло… Удачі в ремонті. тільки не забувайте про ТБ.
Вроді такі були щей у прокурорів та КаГеБешників. Копайте далі. По правильному там має ще з'явитись міліцейські пістолєт з кобурою, смугастий жезл і міліцейська собака.
тема Ке-Ге-Бістького зниклого архіву ще нерозкрита, архів є, дід є, внучок теж, кріт в землі, все сходиться!
та в мене чогось в таку погоду Термік стає занадто чутливий чуйку на нуль загрубив —а ями все одно глибоченькі виходять… Жінка в хату не пускає, бо весь чорноземі, як релкамний ролік танковий трак