А це в честь п"ятниці японський балет. До речі, "Лебедіное озєро", можна буде переглядати коли таки здохне. День важкий був. Зараз трохи глянув балет, був приємно здивований картиною морського узбережжя. Аж настрій покращився.
Дуже кортить когось потроллити? Направ енергію у правильне русло. Катай на якийсь ватофорум, чи в блог до якого-небудь Несміяна. Там купа справжніх ватніків. Троллити-не перетроллити.... Все ж краще, аніж тут тему засирати, міряючись пісюнами, хто більший патріот. З.І. А іще краще - подивись балет, і подумай про щось приємне. Мислити потрібно позитивно.
я теє леблядіне озеро у 91 дивився. і дуже матюкався, перший день відпустки а по тель авів зору така херня. я був дуже розчарований. а потім почав слухати голос америки щоб в знати яка трясця та кого саме вхопила бо отаку херню крутили тілько коли якась дуже велика камуняцька курва здихала, чи брєжнів, чи андропав, чи чірнєнка. до речі коли сдох чєрнєнка травур був коротше ніж в попередників. мабуть камуняки порахували що дуже часто та багато люди гуляють через ті здихання.))))
Всім доброї днини.Скористався можливіст"ю.Написав на ...уйла донос,з дозволом опубліковаті на сайті-прийняли. ""УЖЕ ПОДАНО Спасибо за вашу бдительность, с вам свяжутся. Рекомендуется не выезжать за пределы города без согласования с куратором." Будем чекати.
Є тема,ідентифікація козлодоїв з раші,оце і є добрий матеріал для "доносів!,береться гад з ссилками контакту і вуаля,мо і ігіловцем обрисувати,облік і розгляд в них ведеться ну і система показників роботи теж у них є,бажано не по адресі,нехай пересилають за належністю та двічі реєструють
Думка цікава і потрібна. Але слати треба на офіційні контакти ФСБ. У них там вказано мейл на сайті. У той же час, якщо написати, що той мудель ІДІЛовець, а лист Ви пошлете з України, то до нього, швидше за все, віднесуться скептично. Краще вже написати, що його хунта завербувала. А сайт "Росдонос" - то жарт.
Це зрозуміло,якби воно було справжнє то доносом не назвалиб,але для збирання та моніторингу інформаціі може використовуватись,треба буде подивитись що ще є схоже.
Можливо і жарт,але гадаеться мені,що невсипне око якоїсь служби там присутне.А як що цікаве напишеться?На халяву і оцет смакує.
З шабатом вас всіх жидобандьори! +3, мокрий сніг з дощем. Збираюсь на авторинок. Хочу глянути скільки дадуть за мого залізного коняку.
Та й я до Лондону теж не літаю - не моє це. Піду собі у нас до гамазину, куплю собі левіси або штанці типу УТЦ та й якісь там черевики з момбраною - от і усе. А Жешув це така велика проблема
Тааа, були колись часи - побачив гарненьку, тіки подумав про оті дрібні, чорні кучері, а він вже струнко стоїть як жовнір перед єнералом, а зара ото думаю, думаю та й ніц того немає - хіба щось з головою сталося
На щастя я цю тему маю за собою, але продавав через інтернет - півтора місяця оголошення було на сторінці, але вдалося та й поїхала моя машинка до Гданьска. А тепер вже місяць шукаю наступну - отака хєрня, малята
А підкажіть мені, шановні, це мєнтовські люміняшки (герб срср) чи ще в когось були такі? Сподіваюся там нема мєнта прикопаного поряд… поки я тільки по верхах пройшовся, глибше сигналів вистачає.
Доброго ранку, правовірні!+3, вітряно!іште кошерне та працюйте без напрягу - сьогодні не можна перепрацьовувати....
Випив кави, зараз сала кошерно-копченого з хлібом поїм та й на НП поїду. Потім може таки докопаюсь до того сигналу. А може й ні — город нікуди не втече, та й можна буде весною гукнути камрадів… і трахтора наймати не треба