дякую але я вже почистив все і можна і далі коптити. а ще тре в димарь сала засунути та підкоптити троха
http://coub.com/view/9ogih з трибуни у верховній раді прем'єр-міністр давав отчот бо розказать конєшно надо шо він зробив за цілий год у нього купа достіженій а промахів почті нема він голова, оцей арсєній, палата, полная ума і навіть оплески лунали а часом було чути сміх но вопшем слухала вся зала арсєній зацікавив всіх но ззаду підкрадався барна з усмішкой хижой на устах він сєню підло і вульгарно схопив ручиськами за пах нє, ну канєшно джентельменом тепер вже барну не назвеш та показалось шо арсєній не дуже опирався теж його букєт збив з пантелику нє, ну хароший же букєт а потім було б мабуть дико кричати на весь голос: нєт! висить арсєній манєкєном у мощних збоченця руках але соратники бєсценні у стройних фракції рядах і барні врєзали по пиці за то, шо мацав поміж ніг спочатку надо блять женицця без шлюбу - то великий гріх (c) Mykola Voskalo
А можна посилання на цей кацапський сайт виживальщиків? Хочу камрадам показати, нехай також порадіють!
щойно намолов майже півлітрову банку деревію, зараз приймуся за мелісу, отакєотавивсезчужихбідрадієте
порошок деревію — гемостатичний засіб, розкидаю по аптечках меліса при серцевих нападах… скоріш за все зроблю спиртову настоянку
Схоже на щось чобітярське. Використовували як підставку в середину мешт під п'ятку, щоб в каблук цвяшки забивати. Вставте в ботінок на п'ятку. Воно, нє?
1 — курок 2 — курковый винт 3 — верхняя губа курка 4 — кремень 5 — крышка (огниво) 6 — полка 7 — подогнивная пружина П"яте?
А, можна мені ящик, бо в мене депресія і не обовязково коняку, можна і горілки, тільки не палєнки і не бурячихи, хоча якшо бурячиха нормально то можна і її.