та у любій коморі можна зробити тую ікру. головне щоб тулькі було достатньо щоб очі їй видовбувати. отакоєот. а ви кажете
Особисто мені (років в 11-12) впав у око косяк зі слюнявим гестапівцем Рольфом і руцкоязьічньім детёньішом. Рольф присел на краешек стола и сказал: - Гельмут, возьми мальчика... Солдат взял ребенка и хотел уйти, но Рольф остановил его: - Не уходи. Она сейчас очнется, и я буду продолжать... Барбара, пожалуйста, принесите воды. Ей и мне. И сердечные капли. - Сколько ей надо капать? - Не ей, а мне! )( --- Пан К.так би не звомпив.
Випейте двійко пігулок снодійного та двійко пігулок проносного, тож вам буде гарно-гарно! А ми будемо плякати-иииииии!
Тююю... Сумно? У москалів вночі якась здоровенна клуня горіла, кажуть найбільша пожежа за останніх 20 років! Останкінську телевежу щойно колючкою обнесли, "очькує" Ху@ло походу... а Вам сумно
Ні, в усьому повинет бути порьадок - спочатку снодійне, потім проносне, і потім вже швиденько віагру!
Та!!! сёдня казырный день - кролику цветы дарили, потом его на руках насили, и у пуйла сёдня приступ диареи начался...
та вже не сумно. подивився ціну на нафту і відразу так добре мені стало, так весело. З.І. на кацапських сайтах вижівальсчікав на увесь обговорюють чипси та млинці з соснової кори. мать таки щось підозрюють.
Вітаю людство ! Пане Консерваторе , то Ви й досі опалюєтесь деревиною навпіл з креазотом і сі дивуєте відкі скіко сажі ... Тож Ви самі коптите самий смердючий нафтопродукт в себе в пічі ! Відмовляйтесь від тої залізничної бази деревини бо ше й , неприведипанБог , отруєте себе на оточуючих Вас співмешканців !!!