Вітаю ! На вулиці сиро , похмуро , -0 . Таке , якто сало я не їм . Хоча кугачка мені краще смакує . Не слухайте казок . Їсть та нація все . Мо оті фанатіки хасіди не їдять сало , а решта їсть аж за вухами лящить .
комарі фігня! а от в мене вчора муха кружляла по хаті. гарна така муха, вгодована. я на неї полював потім пів вечора. хітв зробити муху аля діч© несудилось((( впоазла помирати десь за меблі. а ви чого про експеремент питаєте? спробувати теж хочете та демпінгувати мої ціни на сажу? ну я сьогодні ще добрий тому розкажу. берете гарно просмолені дрова і кидаєте до пічки, горять вони набагато ліпше та довше за звичайні але і сажі на порядок чи на два більше. спробуйте і ви вам сподобається
Та й нам ніхто не дає ? Або вирощуй сам , ні то катай на базарю та купуй за грубі гроші . Співчуваю . Який я щасливий що вискочив із тої комунальної кватіри в багатоповерхівці у приватний будинок . Сплю нормально , ні про шо не думаю не дослухаюся до всіляких шумів у батареях та інших трубах . От жеш халамидник харчі все переводиш , мух він заганяє за шафи . І ото шо за один день забило сажею димохід ? Чи мо літом сажу не трусив , або шини палиш в котлові , га ?
то % муха,даже у вирій неполетіла зосталась у вас, поближе до кухні, а що у вас все так погано, що сало з мухи хочете зїсти?
Ну шо пане К , майно все тікає і тікає ? https://reibert.info/threads/shtik-nizh-vid-gvintivki-ariska.702836/#post-7493412
ні. просто екзотіки захтілось. та і сала з мух ніколи не куштував от і вирішив перевірити яке є воно на смак. але не судилось. втікла та муха (((
сажі в мене нема бо від газу сажі немає. та і від гуми теж сажі небагато, перевіряв. спробуй і ти якщо не віриш.
Зара топлю газом бо субсидія і плюс повіт-газ винен мені понад 3тисячі грн . Та й димар на твердотопливний котел прямий , сажа тіко на гориші в лежаку збирається .
то херня. в мене усе в середені котла було як у сталактитах з сажі. купляй сажу, будеш чоботи мастити. тобі велика знижка
нормально працює, щойно перевірив. так що можете вже і йти. чого ото заздурно ноги бити? там все єдно вже нічого нема
Доброго дня та гарного настрою всім Добродіям. Я, от дивлюся шо всетаки похолодало на вулиці конкретно і вже не стільки світлин оголених дівок з'являється в п'ятницю.