то є моє особисте право! хочу нудю а хочу ні. і ніхто не в праві мені вказувати що мені робити. а цицьки не пощу бо їх і так в останній час занадто напостили. треба перерву зробити в тих цицьках. строгий піст об'явити щоб місяців зо два не було цицьок а хто посте того до бану на півроку
Добре. Тоді нуди не до мене. Прошу поважати і моє право. Бо і так деньок якийсь паскудний. То ж ти їх і раніше не постив... Не п"є, на чужих жінок не дивиться... Крильця іще не пробиваються?
до кого хочу до того і нудю. то є моє особисте право. раніш я за тобою неміг втовпиться а хоча б і відросли тобі яка до того діло? заздрять мовчки! і взагалі ти такий зануда що в мене аж чай на казна що перетворився від твого занудства
Доброго ранку! теж вітаю зі тяпницей! всім кофію а ми до холодильника!бо тама є сало і снегірі(а не коти,як в нєкоторих) Спарта - впєрьод
Це усе до сраки - я на отого уйла писав вже й до їхньої прокуратури, слідчого комітету - жодної реакції - тільки повідомили, що мій донос отримали. Більше реакції було, коли писав безпосередньо до отої гниди - відписали, що мене судитимуть за зневагу отого поца, якщо ще раз таке напишу - а я навіть не матюкався та не називав уйла уйлом, а тільки бандитом та терористом.
Доброго ранку панство, - 2, похмуро, нема з ким і на коп поїхати, типер копать в одинці буду більш хабара буде.
тссс, таємні хвото, з клуні пана К. отакоєот. В мене все по іншому , по хвеншую, то на пляжу, то на крафатке.
Доброго ранку каратєлі! Сонечко, 0, вітру немає. Сьогоднішній коп зірвався, в квартирі прорвало трубу з гарячою водою у ванні на змішувачі. Добре що був вдома і вспів швидко перекрити, а то залив би до 1-го поверху. Оце зараз займаюсь сєкасом з системою водопостачання.
ну от бачте ви так хтіли сєкасу от в вас він і стався))))) це не глум це констатація. зара сам секасом займаюсь, димохід чищу після вчорашніх експерементів. незнав що за один раз так можна забити усе сажею.))))) З.І. нікому сажа не треба чоботи помастить, га? віддам з значною знижкою
мені і одному в кайф, зїсиш сушеного гриба, ідеш зимовим лісом, красота, деревця, повітря свіже, і жодної живої душі навркруги, комарі епть тільки задовбують. а так клас.