так я наче особо патріотичними криками тут незамічений був.Так, трохи на майдані, трохи волонтер...в міру можливостей. Але стараюся людей, які є на тій стороні, відлічить від вати, на відміну вас-ура патріотів.
бо похабич є СЕПАРАТИСТ та камуняка. то він кацапню жалкує то лахи окупанські носе та прославляє червоних окупантів та і все таке інше. а як до справи так він бач по морально-етічним міркуванням неможе воювати з кацапнею бо бач вони для нього братьйа і він не може убивать братьйов
це тема до безкінечності. А я з кАмунякою спорюся, бо я йому подарунок вислав(книгу його кумира) , а він мені мою особисту ракетницю-ні!!!!
Так як ви, особисто всіх не знаючи, також не можна розкидатись словами про "ура-патріотів". Дехто, хоч і маючи офіцерське звання, за станом свого здоров'я не може більше 10кг в руки взяти, після операції на хребет. При цьому працює, має 7 людей підлеглих які годують свої сім'ї, сплачує податки державі, за які можна 3-4 бійців в АТО вдіти, нагодувати і заплатити їм зарплатню. Інше питання чи воно туди доходить...
Пропоную перенести дискусію в якусь іншу тему. до того ж у мене дуже велика підозра що Ви особисто не знаєте ЯК потім вночі сняться вбиті Вами люди. Давайте цю тему не перетворювати в сільський базар. З повагою.
Гарна, хоча цицьки сіліконом надуті. То Ви по австралійському часу жиєте, що цицьки викладаєте? Там у них вже п'ятниця наступила, і нашого брата багато.
Все би нічого , аби то не виявився "чоколяд" , а не "чоколядка" - таки чоловіча пика видає себе в будь якому маскуванні .
А оце ви вже паскудством займаєтесь.ГРІХ великий взяли ви на душу.за живе мене зачепили.І не соромно вам(хоча звідки у вати сором?) Навіщо в такій гарній темі СРАЧ ?Організуйте зустріч.натовчіть пики.і все.А так привселюдно..........................піду я від вас.Злі ви.
до Вас це не відноситься, взагалі це відноситься до однієї людини.Просто осто ..бло читать як треба всіх кацапів стрілять, вішать і дітей давить.ОСТОЙОБЛО. Мабуть я теж звідси біду. Всім чесним людям до побачення в других темах. кАмуняа-бережи книжку!.
Перфектовабеніссімо ! То Ви намалювали !? Я ше не бачив аби Нестора малювали таким переляканим та невпевненим в рішенні стрілитьчинестрілить, а ото поряд невже сам пітєрперший ???