І сфотографована не по правилах. Почитайте що таке "золотє січеніє" в знімках. В вас горизонт завалений(мабуть вже щось вперід переважуе) і сієнія не видно зовсім. Дайош знімки голих баб з січєнієм!!! Геть гнобітєля-сепара кАмуняку!!!
в кацапів загострення просто. оно один теж з сьогоднішньою регістрацією вилліз і почав щось белькотіти незрозуміле аж до поки у бан не пішов. так я і не поглумився з жітєля санкт-члєнінграда що воно хтіло та нащо сюди прийшло. отакоєот. задовбали кацапи.
@консерватор VS @Старик Похабыч частина …дцята , побіг насіння смажити гарбузове, колу замінимо пивасиком. Go-go-go!
Хватить йорнічать . Чого самі не на передовій ? Не взяв військомат , то можна на загальних началах возити поранених на швидкій , досвід у вас є . Сидите дома , то нічим від нас не відрізняєтесь .
А я й не кажу що я на передовій . От дехто всіх докоряє чого мол тут , але й сам сидить дома . Спочатку най сам піде туди , а вже потім буде тут виступати .
Воно то так . Але чомусь ті хто там не виступають і нікому нічим не докоряють , на відміну від тих хто сидить дома . Он в цій темі є ваш товариш Толя Бульдозер він нікому нічим не докоряє , чи Unnamed Player теж там і знову ніяких докорів і притензій .
В тій клуні багацько чого є.Про її розмір(клуні):Від копички.до копички просив заєць у лисички.А лисичка не дала.Каже дірочка(клуня) мала.А в ту дірочку(клуню) ввійшло:і ставок і млинок і вишневенький садок.
Скажу вам бильше-там бильше 10 моих друзив яки э на хворуми,було бильше.....Мене не беруть,а волонтер з мене ниякий.
Вітаю , співфорумчани ! Ні , то не рклама , я посто подумав шо "бурАвая скважЕна" то альтернатива "емдехам"і настає мода на коп по Юрському періоду ...
А можна одне питаннячко у шановного панства дізнатись, бо я тут не так щоб давно? Що сі за оказія у Пана К з Паном Похабичем відбулася? Чому це вони один одного якось того... не зовсім поважають? Мо бізнес спільний мали? Чи купили живого кабанчика на двох в складчину, і неправильно розділили? Чи з однією на двох кобітою в своїй буремній молодості зустрічались? Га?
в чорному морі акули неводяться. то средиземне і червоне.там москалів акули жруть. p/s дві 0 точка 5, відправлено. шифр криптограму завтра в лічку. тчк.