Ой,їм цікаво все,особливо спілкування))Тільки ось на пропозицію пана ejnalej сказали,що вони чемні і лишаться на мамському сайті.Запрошують вас туди,якщо буде цікаво обговорювати хороби,КД,фірму памперсів і все таке інше))))
Все, я відпочивати. Нехай мені , і камрадам, в солодких снах присняться Ваші подружки. ...причому всі разом, і в звабливій хформі!
То дійсно цікаво обговорювати фірму памперсів,а особливо хвороби Краще вже тут з хлопцями вас обговорювати))) А чемні і ми також,ми ж непропонуєм Вам і подружкам шось пошле)) Головне вибрати тему для спілкування!))
Кажіть подружкам що ми занадто чемні! Дивимось серіали, особисто я "Санту Барбару", "Кармеліту", а зараз "Зважені і щасливі" дивлюсь. Мию посуд, замовлю "Оріфлейм" з "Емвей".... Отакеєвот... Пи. Си. Не реклама для Ваших подружок. Пи. Пи. Си. Пан Бек, Громофф, Ви деееее????
Не цікаво. "Сусліка а он єсть" кожен день по 2-3 рази сюди скидають. ...а от тєлєфончіки подружок "в лічку" ні разу Ви тільки Пану Крану не кажіть, від гріха подалі.
якісь ви сумні сьогодні. піду я теж мабуть подивлюсь якогось мультіка та спати. бобраніч. най вам насняться голі поросятка, цілий табенець. а пану Тайфуну три чокольятних зайці. ось такі. бо вони збоченець. отакоєот
Оце тако.... Трохи вже давно Та ні, якось вже давно дівчат (жінок), не боюсь. Доречі, хоч і москальська, але частково в цьому правда є: 1982-83 рік. Був колись я в ті роки в "женській бані"
доброго ранку панове, +5, сонячно, сьогодні вихідний, бо вівторок в мене що понеділок, тому робочі будні починаю з середи, тому і пятниця непографіку, отакоєот.а всі хто проснувся до праці, хай на роботі шеф буде в гарному настрої
Доброго ранку, шановне панство!+6, похмуро, тепло і затишно! Робота, робота.....до вихідних ще ого....! Гарного дня та ненапрягаючої, дохідної роботи!