Слава Богу потеплишало,у нас -6,у пьятныцю обицяють плюс у день,але поки ростане,та й колы теплишае завжды сниг йты починаэ,так що копання планую на березень.
Вот, недавно товарищ с совмесных покатушек старыми фотографиями поделился. Вспомнилось "чудо дерево" и жареные ботинки.
Нормально, подошва трохи пригорела, но в целом с гарниром из лесных помидор, под выкопаное пиво пошло на ура. Утром доедали штаны, грибы и резервные носки (один ботинок оставили на обеденый перекус).
тоді це буде коштувати грубі гроші. ліпше купити та в себе покататись. а в тім приїздить, якщо самовивозом то можете узяти снігу і додому, скільки увезете та іще і безкоштовно. я сьогодні добрий.
Не їдьте до Консерватора.в нього хомяк злюка.А мене і снігу більше.і хомяки добріші.правда тройко хомячків.
Поки що в Карпатах ще є безкоштовний сніг, треба платити за витяги і спорягу (якщо нема своєї), а на Буку обов"язково з шоломами.
САЛОм алєйкум шановні!!! Як жизня??? Наш вождь як я зрозумів ще веселиться в темі про чорнильницю Гітлера? Поки ми тут в неті сидимо, народ по засніженій Чорногорі шариться, ось надибав в однокласниках
Вітаю. а то що за чужинці у старій стаї зібрались? то часом не москалі?бо якщо москалі то вони все навкруги пообсирають а стаю спалять бо шмурдяка нажерутьсяяк завжди.