Вітаю ! на вулиці похмуро , вітряно , сиро і бридко , + 2 , ранком пирхав сніжок . А в Ріо зараз тепло , та ше й олімпіада скоро буде В нас святкували кожного дня , на поверсі було 42 кімнати , то хоч хтось а святкував . Масові свята були на день судента , старийновий рік , а решту дат відмічали вибірково .
Куркуль ? Куркуль не тільки ложку забрав би, а ще й відсотки за неї клянчити почав. Доброго ранку, панове. Погода просто мрія, сидиш і мрієш коли зміниться.
Вітаю , товариство ! Ну що ж , путівку - так путівку , але я тілько можу Вам допомогти порадою . Ось заповніть ці папери . надішліть Св. Миколаю і чекайте , головне не втрачайте віру в диво та надію . До листа Миколаю додайте ще шо Ви звертаєтесь від мене ( він зрозуміє та швидше допоможе бо він мій брат ) , правда коли Ви надумаєте ще з собойкогось взяти то буде складніше бо Миколай виконує тільки одне побажання того хто весь рік слухався та вів себе чемно й не брехав . То ж правдиво в декларацію вписуйте шо Ви їдете сам . По приїзду домів не забудьте відзвітувати бо брат ( св.Миколай) в мене запитає чи гарному чоловікові ми допомогли .
А у вас там є карнавал , де тьотки вдягають на себе різнокольорове пір'я , потім майже голі бігають та трясуть дебелими сраками та цицьками ?
Турецкими младенцами значит . Беда то какая шо ж теперь будет то с турками , как же теперечи без расейских трактористов-туристов . .
То басмачі під "Рамштайн" танцюють ? А тоді чому там в першому ряду зліва Сеня яценюк пританцьовує , він шо такі дійсно воював на кавказі ?
Таки мені дійсно подобається Ваше екстравагантне почуття гумору ... Про те я зайвий раз пересвідчуюсь в тому шо все шо стосується жидів та їхніх звичаїв аж ніяк не підлягає обговоренню з точки зору неіудеїв , котрі до того всього ставляться з гумором та сатирою . Тим більше бурхливу , але завуальовану , реакцію викликає порівняння жидівського побуту з культурами інших країн чи цивілізацій . До того ж кожну фразу чи слово , тим паче фото та відео можна сприймати по-різному . ЯК , наприклад , один в цій фотці може побачити вірних друзів , при чому різних національностей . А от інший може угледіти те шо до нього всі повернулись задом і швиденько обізвати тих дітлахів якимось кумедним словом . То ж думайте так , як Вам вигідно чи так як вважаєте за потрібне .