Він самий . Дивно, він мене категорично запевняв, що цей портрет абсолютно таємний, та є лише у нього. Причому висить у шафці під замком .
А це портрет хом"ячка, коли він лагідно зустрічає гостей . З.І. Щось великий вождь та вчитель запропав сьогодні...
нікуди я не пропадав, я за хлібом ходив. ну і що що 5 годин, а крамниця поряд. мо в мене справи були! отож.
такого не було, я по справах затримався. а так як на дворі дуже зимно то треба ж було чаю чи кави посьорбати та мужності набратись щоб на двір вийти.
Так кажуть всі.хто *плигав в гречку*.Повірте мені.сива голова.Але.коби трапилась добра *кобіта*.то вигриз би.як киргиз диню.
Шановані камради.В мене велика проблема.немає на кого залишити собачок.*Чапа*.порода пікінес.вік 12 років(по нашому приблизно 80).Вага 4.5 кг.Друга собочка(ще не сука.не гуляла)*Мотя*.такса.Стара спить.але молода.*енерджайзер*.прпосто відпочиває.Кормом забезпечу.Їду лікуватися .як інвалід війни.
Ще напысалыб у якому мисти.Та моя вам рада спытайте для початку нацию,щоб корейских коренив у добродия небуло.
нажаль не можу узяти, побоююсь що хомячок розірве. запитав у знайомих в них в усіх теж великі собаки. сорі.
Яб взяв алеж Кривбас далеко а так 3 кимнати й них повна разруха було б де видирватись та й я скучив по своим(зараз один мешкаю)