Доброго вечора! ни не спимо а на подвирьйи сниг вигрибаем бо як хтось з слойками покинчив то й розходився всим сниг сипати
Цього року ні. Ти просто звик навесні сніг до Хайфи продавати, але то вчорашній день. Дивися сюди: http://ua.sinoptik.ua/погода-сочі/10-днів На 7 лютого у них +11, а вони зібралися проводити ЗИМОВУ олімпіаду. Ти уявляєш, який мені вдалося зайняти ринок збуту? Довелось правда пообіцяти 40% відкату, але навіть із цього вся твоя затія із продажу снігу сам знаєш кому це просто дитяча гра. Як думаєш, чому дядя Пу пообіцяв саме 15 мільярдів? 15 днів поставок снігу .
я ліпше жидам знижку зроблю ніж кацапні у тричи дорожче продам. най курво по гравію на лижах та санках катаються, до фінішу одні вуха доїдуть.
Ша, пане-брате, самому накипіло.. Нащо ці бани - з-за Півночі і за жидів- бодай їх трасця взяла..але маймо себе в руках.. Їх час скоро...
Ти знижку зробиш, якже. З 100 скинеш до 99.99, та ще й будеш розповідати, що тільки сьогодні і тільки зараз . А з приводу "най по гравію катаються" - то ти не правий. Там росіянів буде зовсім небагато, у той час для них Сочі будуть закордон. Хіба що по телевізору, одним оком. А кататимуться команди з усього світу. У т.ч. твої улюблені жиди . А слиною ти бризкаєш через те, що сам не здогадався до такої доброї думки, та ще й збитки матимеш, тому що вся команда богоізбранних, накатавшись у Сочі, навесні снігу в тебе вже не візьме . Так що не потрібно тут розповідати про принципи і свідомість. Лиш чистий бізнес-інтерес.
ні! тут справа принципова.а жидам знижка буде у розмері мого батнього відсотку. тобто най за 25% від ціни заберають. а кацапи най свою олімпіяду до дупи собі запхають, нормальні люди її будуть бойкотувати а ненормальних не шкода. але кажуть що там красиві салюти будуть з феєрверками,ще ліпше ніж на вокзалі.
Зимова олімпіада в Сочі в субпропіках - може бути тільки в Росії . Можливо вони думали що виграли тендер на літню олімпіаду ?
але там живуть дуже бідні люди і такий спосіб вони вирішили напиляти собі копійок щоб і надалі було що класти у гейропєйські банки. от де парадокс! виступають проти європи але гроші зберігають у тамтешніх банках, дітей навчають там же, та і хатинки собі там покупляли а також їздять туди відпочивати.