його баче ше не попустило - таки тримає.. і тяжечко тримає, а бере ще краще.. Галя його тітка рідна..--там в голові такі ідеї.. чую пацан не скоро горішки перестане гризти! А Консерватор що з Атлантиди???
Це надзвичайно цінний і таємничий артефакт . Причому, набагато крутіший ніж кальоса : http://reibert.info/threads/шо-за-рубчик.200729/
щось ви тут багато розтринділись без мене. треба декому і язика вкоротити трохи, по саму шию. нема манеТТо, нема. альйоша лікується, казав лікар що скоро відпусте його до дому. так що чекаємо. до речі якщо є бажання допоогти людині то можете через мене передаати харчі, сало, тушняк, різні каші, бажано гречку, локшину та інші консерви, а також гроші. це се піде на потреби експедиції яка буде відшукувати золотий потяг гітлера. так що не будьте скнарами а женіть скоріше все це. і тоді и будете мати змогу отримати частку від знайденого.
Ага нашли простачків . Вишли щось , а ви потім будете казати що нічого неотримувало , що обоз в заметилі десь згинув .
ОБОЗ С горшками шел Обоз, И надобно с крутой горы спускаться. Вот, на горе других оставя дожидаться, Хозяин стал сводить легонько первый воз. Конь добрый на крестце почти его понес, Катиться возу не давая; А лошадь сверху, молодая. Ругает бедного коня за каждый шаг: «Ай, конь хваленый, то́-то диво! 10Смотрите: лепится, как рак; Вот чуть не зацепил за камень; косо! криво! Смелее! Вот толчок опять. А тут бы влево лишь принять. Какой осел! Добро бы было в гору, Или в ночную пору; А то и под-гору, и днём! Смотреть, так выйдешь из терпенья! Уж воду бы таскал, коль нет в тебе уменья! Гляди-тко нас, как мы махнем! 20Не бойсь, минуты не потратим, И возик свой мы не свезем, а скатим!» Тут, выгнувши хребет и понатужа грудь, Тронулася лошадка с возом в путь; Но только под-гору она перевалилась, Воз начал напирать, телега раскатилась; Коня толкает взад, коня кидает вбок; Пустился конь со всех четырех ног На-славу; По камням, рытвинам, пошли толчки, 30Скачки, Левей, левей, и с возом — бух в канаву! Прощай, хозяйские горшки! Как в людях многие имеют слабость ту же: Всё кажется в другом ошибкой нам: А примешься за дело сам, Так напроказишь вдвое хуже.
Думаю він йому не потрібен! Бо судячи з того скільки Консерватор дере бабла з отих депутатів, то йому мої злидні буде край серця забирати!!!
Нє ну ви як маленький . Що можна здерти з дупукака , вони ж бідніші за Консерватора . Такщо ваш мотоцик йому пригодиться .
Ну він в каляску явно не влізе - тут одне тільки пхати ззаду на великих перегонах, але пхати ззаду я маю наувазі велосепеда а не мене - я нормальний пацан!
Та ну вас з вашими збоченскими хвантазиями.Вин заставе вас перевозыты вантаж и ретельно буде слидкуваты щоб нечого не пропало.Як и казав все ретельно пораховано и у гросбух занесено.
а от за це вас не за клуню треба а відразу до стовпа. і най люди бачать що ви пішли проти великого вождя та вчителя, тобто проти мене. і янголи на небі будуть плякати над вашою заблудшою душею бо вона не врятується, на стільки великий ваш гріх!
От вас хапає... За який такий то гріх? За безжального збирача податків та експлуататора народних мас,- облиште! Ще поощрять, бо я дуже добра людина!