Щось я не зрозумів. Пан Аскот вам сказав, що, поставивши оптичний приціл на гвинтівку з прямою ручкою, вам не вдасться зарядити гвинтівку, а ви казали, що є затвор із зігнутою ручко.
Це кааапець ... дослівно : "Терористы , которые едут под видом дальнобойщиков , чтобы в понедельник блокировать мкад - знайте наши музчины НЕ дадут вам отпор ????" , чому НЕ дадуть ? і кому не дадуть ? і хто не дасть ? На скільки я знаю мкад то клоака та епіцентр розпусти , то ж чому саме там турецькі спецслужби надумали блокувати ??? І що значить теза про створення іноземного легіону та війни по всім світі крім сибіру , ну тіпа на чужій території - невже збираються з торбами по світу ?
Так можна знімати оптику піл час перезаряду , а краще просто зарядити один супернабій з ядерною боєголовкою та вдало і влучно стрілити ...
ваш резерв в прошлому, і до речі вгамуйте апетит, то кулиметик вам, то сміт-весон. а тут ще і гвинтівку, на вона вам?
Перфекто , вабеніссімо , очпуіссімо ... Невже оригінальний робочий ПУ ? А чи є там клейма та кольпачки в комплекті ? А ще маю інтірес - чи то у Вас карабін чи вінтоффка ?
Що це за цицьки, гаяваспитаю??? Сьогодні четвер. Куди Вождяка дивиться, чи мо він хоче щоб його разжаловалі?!
Опа! Атас! Ховайте цицьки під камухляж. Зараз таке почнеться — марлєзон, голі дерева, гарні краєвиди та купа пустих тубусів з-під валідолу.
так вже. Трошки разжаловалі, трошки напхали...тільки тут з,являюсь, то вождь-лизун зразу десь пропадає.Мабуть біжить жалітися свойому мАсковькому дяді.
Ооооось , а я попереджав їх , казав шо треба культурно та по правилам ... Казав шо прийде пан господар теми та скаже шо то всьо анархія та біспрідєл , а вони ось шо
До такої вещі є некопаний штик в афігенішому стані,протерти ві д нальоту і як в кота яйця,кому надо пишіть чищу гаража