Для початку вічливі люди здоровкаються чи хочаб кажуть здрастє як ви там привикли . В мене діди не воювали взагалі , один був ше малий інший мав на увазі всіх отих совітів їх війни і просто прожив усю війну дома на Лодомерщині . Шодо поліцаїв то теж маю гарні приклади із життя . Он брати моєї бабусі із центральної України всі були призвані в 44 то ніц ніхто не повернувся , десь там на Білорусі загинули , а дід нашого родича був поліцаєм . Відсидів за поліцайство 10 років повернувся до дому , двох дітей ще на світ пустив і підняв всю сім"ю на ноги . Так шо ким бути вирішувати мені , а не вам і державі . Погода паскудна +1 , сиро і похмуро , легкий вітер .
Трака позовет кто-то в тему??? Или как его найти, дайтетелефон! Буду постить девок пока модер на связь не выйдет!
а це передайте недообследованному психіатром @консерватор , хоча вже й так можна ставить діагноз"Мудома головного мозга, на фоне общей поцоватости".
Та хрен его знает! Дело в том что слышно и входящие и исходящие - их никак не спутаешь. И вроде даже парочка РСЗО прилетела но точно не уверен. Вчера тоже гупало но намного реже и тише слышно было. А СМИ я не верю ни на грош!
Дочекаємось інформації, я ЗМІ теж не вірю. Але є варіант— інфу дали щоб народ не лякати… ну і перемир'я не порушувати))) А як щось прилетіло до сепарів… ну то скажуть «шальной асколок»
ще давайте! Бий камуняку-фальшивого вождяку! дайош анархію!!! кАнцерватора за клуню! Камуняку на гілляку!!!
замість того щоб постити цицьки взяли б та написали в такому форматі @TruckDriver міряю ноута для війська на антібан і для пана консерватора теж. і всьо. він побаче та прийде. отакоєот а ви кажете
а нафіга зривати, можнаж пустити по другому колу, або розложити по периметру, та зривати коли сепари будуть лізти.
Щось хлопці розгулялись, давайте і правда не нагліти, бо закриють тему і де ми будемо спостерігати як чубляться @консерватор та @Старик Похабыч ? Я вже квитки до травня 2016 на ці спектаклі продав
я позвав Вія Трака. тож чекайте. але що до антібана то будемо домовлятись тілько що до мене, бо ви постійно порядок порушуєте
та не буду я на того СЕПАРАТЮГУ увагу звертати, я його ліпше в ігнор відправлю щоб і не бачити його камуняцько-кацапську маячню.
Мир спасёт красота... И массовые расстрелы, Не дожить бы до репресий, Вкус голода непознать, С неба мясом неспустится, И с собаками невоевать. Мир спасёт красота... взрывы атомов вдали, горы трупов и брони, пяди выженой земли.. Мир спасёт красота... а нафіга вона нам така!(Бек.)