Мені теж так здалося, хоча акцент у рос.мовного організма таки кримський(я про кримокацапів а не татар)
Вітаю всіх. Не розоряйся. Чи в тебе сьогодні День тролля? ДУЖЕ ВАЖЛИВЕ оголошення: Повідомляю, що з поважних причин о 00.01 у п"ятницю не зможу запостити цицьки, і дати відмашку колективу. То вже хтось підхопіть падаючий прапор.
Мої прямі предки по чоловічій лінії прийшли в Карпати з Трансильванії в 14 столітті. Ще до 1860 років в церкві зберігався родова фана (прапор) із зображенням герба трансиванського роду Завойя (з графським титулом).
То Ви у нас граф? А я думаю, чого то Вам на копі якийсь шмурдяк постійно попадає. Не графське то діло, я Вам скажу, в землі колупатись!
Форум Севастополя: -Каждую неделю 100 камазов везут на донбасс гум. помощь, бесплатно, а для Крыма, что не нашлось камазов ? -После такой гуманитарной помощи, вам камни с неба покажутся цветочками...
Титул графа передавався старшій гілці роду. А вона пішла до Вас на Львівщину - Сколівщина і околиці. То якщо зустрінете там якихось Ільницьких, Яворських і іже з ними то там і треба шукати графів - нащадків Ванчалуха. щодо "шмурдяку" - то все не вічне і з часом перетворюється на шмурдяк. Існує переказ, що підчас Хмельниччини один із козацьких загонів загнався в гори шукаючи шляхтичів. В моєму селі застав людей, які ремонтували дорогу і мій предок-шляхтич теж працював разом з іншими (бо вважалося, що робота не суперечить титулам). Козацький ватажок, обвішаний дорогою зброєю, спитав у людей де їх пан. І коли з гурту вийшов предок, який від людей відрізнявся тільки могучою статурою, ватажок почав сміятися з нього. Дійшло за звичаєм того часу до двобою. Козак в ньому був важко поранений і вже не міг дальше воювати, тому залишився в селі і з часом одружився з сестрою мого предка. З тих пір в селі і зявилась вітка козаків.
Мій прапра…дід по-батькові теж з тих країв (брат зайнявся історією роду, об'їхав Україну та пів-Європи, збираючи дані). Хоча в сім'ї не без … був серед предків і комуняка затятий — у 37-му розстріляний. А бандера(прапор) Трансільванії мені нагадує якийсь дуже знайомий прапор
гадаю що пан О., неживе по комуністичним стандартам, вівторок коти, пятниця цицьки, кожний день повинен бути красивим!
Так... Позовите в тему Вия... ТРАКА! Есть ноут. Он искал для армии. Готов отдать. НО!! Чтоб гупнули 1 раз от меня!
я ото не подивлюсь що в пані Кранихи День Народженя а обматюкаю та канчукв всиплю по повній бо порядок должєн бит а нє то шо січас! вітм вітаю панство усіх крім СПЕАРАТЮГИ який кацапів любе та жалкує за ними. на дворі затишно та тепло +3.