Добрий ранок , громадо ! Що до приємного видовища мертвих тіл - не погоджусь бо потім деякий час сниться та довго пахне підсвідомо навіть після бані з березовими віниками . Стосовно Європи маю Вам сказати шо я там буваю і НЕХОЧУТАМЖИТИ !!!!! Я хочу жити тут , в Україні , котра краща за всі країни світу , от є маленьке але ... То значить шо треба просто напросто виперти з України десь далеко ( хай навіть і в європу , коли звісно їх там приймуть , або десь в іркуцк , біробіджан чи воркуту - туди їм буде приємніше ) тих , хто заважає нам безбідно та цивілізовано тут жиди . Треба будувати свою країну , принаймні не руйнувати те шо є . Величезний паркан по всьому периметру з високовольтними пристроями запобігання порушення сухопутного кордону , турецькі методи боротьби з порушниками вовітряного та морського кордону , жорстоке та безапеляційне знищення внутрішніх ворогів , котрі своєю толерантністю до усілякої гидоти намагаються приховати свої зрадницькі наміри , ну хіба шо трохи послабити в напрямку кооперації в царині сучасних технологій , освіти та обміну науковими здобутками з Японією , США , Німеччиною , Китаєм та ше декількома цивілізованими країнами . Ви кажете шо треба в Європу , а європейці мені кажуть шо вони щиро дивуються цьому нашому дурнуватому прагненню та вони не можуть зрозуміти чому ми такі дурнІ чи дУрні шо не можемо в себе зробити в рази краще . Повірте - щиро дивуються й плюються , кажуть шо ми мабуть не розуміємо що таке раціональність і економія ( та й економіка ) . А взагалі я людина мирна , дружелюбна , добра та щира , тож бажаю всьому людству добра , розвитку , квітів , сонечка , шоби гради до вас летіли розфарбованими в приємні кольори , танки вас давили так тихесенько та чемно , шоби пілоти бомбардувальників , котрими будуть вас бомбити , були одягнені в костюми сантаклаусів та мікімаусів , а ракетно-бомбові атаки здійснювали виключно на свята , попередньо привітавши та завіривши в найщирішій дружбі та брацьких почуттях ... Гарного дня всьому соціуму
Ворог є ворог! оскільки ми ведемо оголошену, чи неоголошену війну з кацапами, то люба поразка ворога - це добре для нашої загальної справи!А вже всі психологічно-філософські рефлексії з приводу смерті ворога та трагедії для її сім"ї треба лишити для нащадків, коли війна закінчиться та всі будуть писати мемуари! В такій ситуації, якій ми знаходимося, мусимо бути категоричними - або так, або ні, або ворог, або друг! про наших дітей в росії ніхто жалкувати не буде, якщо нас не стане!
Дотягніть до п'ятниці, а там знов небудеприводуневипити. Дружині привіт — налию собі за її здоров'я. До речі чогось Ваша кохана перестала відвідувати форум? )))
рефлексії до біса, війна то війна, зачистили ворожого пілота і добре. але радіти і танцювати з цього приводу така ж сама рефлексія як і плякати (якщо ми про психологічні терміни говоримо) Якщо снайпер починає танцювати на трупі забитого їм об'єкта — йому пора на пенсію
танці на трупі - це діагноз! радіти смерті як смерті - це теж діагноз! а ось радіти зменшенню кількості ворогів та їх поразці - це інше!
Так вона мать стала соромитись нашого артмистецтва по п'ятницям , котре розтяглось на весь тиждень . Тепер треба для неї виділити якийсь день де можна розмістити фотки чоловічих причандалів .
якщо цей запис не фейк, то того організма що керував сушкою мені не жаль ні грама… сушку жалко(собака не не винен, що хазяїн дебіл) Але радіти теж не бачу сенсу — от сьогодні я забив пацюка… ну і все — не танцювати ж на його голові
хто додивиться? червонопузий фальшивий ватний вождяка Євлампій???Не смішіть мої шнурки, я не підчиняюсь всяким самозванцям не вихованим, з повною відсутнісю людьської моралі. В мене сіськи цілодобово, 7 днів на тиждень.
Я так розумію, це десь в Олександрії???Треба повернути хазяїну, а то він сіськи цілодобово забороняє.
все по регламенту, вівторок коти, четвер рибний, пятниця сіськи, матюкать москалів можна кожний день. отакоєот ...В мене сіськи цілодобово, 7 днів на тиждень.. ви теж за анархію?
я теж робив експиримент, заряджав акумулятор, потім побистрому болгаркою вирішив спиляти болта, ишо я вам таки скажу, акум так бухнув, шо я имел таки вибросить свою спецовку
До речі поміняв аватарку — це прапор Трансільванії якщо хто не в курсі. Господар Владислав (той що Дракула) виявився дуже цікавим правителем, зараз спробую вициганити на деякий час і перекласти українською історію цієї справедливої людини
нє ну акума то зрозуміло —водень в повітрі, іскра від болгарки А батарейка ж розряджалася а не заряджалася…
Хто б говорив. Да тільки влада якась зміниться, ти як твій дід поліцай своїх стріляти і вішати побіжиш. Патріот хреновий.
ну да , якщо поставити опір в вигляді щолочі то бухне теж.фіг поймеш цю фізику, он закон Ома до кінця нерозгаданий
Анархія то добре , але тут в темі є господар , котрий може бути м'яко кажучи невдоволеним таким вектором . До того ж слід таки якось делікатніше нам поводитись бо шкода коли закриють таку моцну та цікаву тему . Звісно шо від копарьського в цій темі залишилось мало чого , але побут - то є всьо для нас . Тож будемо ввічливими та не забуваймо шо ми в гостях в темі у пана Опришка .