сКоти та собакени то наші молодші браття, тож їх не можна кривдити! Ми ж не якись там бикуваті кацапи!
може і я писав, не пам,ятаю. Я чищу в основном електролізом, потім розробляю легкими постукуваннями. Те, що не відкручуеться(мілки болтіки і т д) прогріваю на газові плиті а потім в воду. Відкручуеться майже від руки. Грію не до красна, а так, щоб гарно гаряче.
А може все простіше! Патріот викинув цей значок туди, де йому і місце- на купу гною. Гній розкинули. Город переорали, а ви то лайно взяли, та знайшли. Не думав той, шо його викидав, що хтось поластиться на таке!
- бо зараз додивляться шо ще не п'ятниця ! А взагалі то прошу - не дратуйте бо зараз бридка погода аби пхатись до товаришки шоби перепхатись ...
Зараз по чілівізіру педерача була. Той льотчик якого в Сіріі застрелили виявляться навіть не кацап! То наша українська гніда! Через Крим перебігла до кацапів за ковбасою за 2.20, та продала Україну.. Як кажуть - бог шельму мітить!!!
СЕПАРАТЮГА вирішив троха виправити ситуацію але через те що воно неписменне переплутав дні коли цицьки постять
У мене дід, нехай з Богом спочиває, так і робив. Коли давали юбілейки, там 20-30-40 років перемоги- він це все топив в сортирі. Одного разу він навіть через це, що на вручення чергової медалі, прийшов без попередніх, не отримав годинника з мелодією, який давали усім ветеранам. Називався той годинник- НАИРИ. Потім, все ж його дали. Десь до цих пір він у матері лежить. Мелодія там була "Степь да степь кругом". Ось такий. В неті знайшов.
Про те і так знають всі, навіть кацапи. Але останні вважають, що ніхто не знає. Наскільки мені говорили, вони домовлялися, щоб залетіти, і забрати поранених чи вбитих. Наші теж їх інколи просили про щось. Наприклад, харчі та воду пропустити до наших військ. Вони пропускали. На війні так часто буває, сторони домовляються про всякі такі речі. Ось, наприклад, згадки ветерана про війну:
ну то звичайно. тре ж обрубки забрати щоб було кому біля метра христараднячяти та каларадськими зірочками брякати. іловайськ нагадати? З.І. з німаками можна було домовлятись, вони не були такою наволочу як кацапи. то тілько в кацапів підлость зветься воєнськаю хітрастью
Не заперечую що до його таланту та широчезної творчої душі , адже мав таку нагоду і мав честь слухати його роздуми онлайн та наживо без цензури та зайвих вух масмедійників ... Спочатку був Львів , потім Ялта , потім Київ ... Звісно шо не були ми таки досить близькими друзями , навіть не товаришували і познайомились випадково у Львові ( вірніше для нього , Андрія , випадково ) . На другу зустріч я також поїхав до нього в Ялту й він мене спочатку навіть не згадав , але прийняв у компанію , ми там всю ніч сиділи й гомоніли про все на світі а на ранок ( вірніше опісля дванадцятої дня) він на репетицію концерту дикихтанців з Русланою прийшов у капцях та брудних шортах бо був страшнокласнийПАЦАН , котрий відверто говорив то шо думав та робив то шо хотів , може це багатьом і не зрозуміло та неприйнятно бо правда така штука шо багатьом ріже в очі своєю незручністю .