А ну досить тут сваритися, панове! Бо в мене теща в гостях, зараз її до компа пущу… вона до ранку всім мозок повиїдає)))
та ні! то не той дохтур. не плутайте дохтура Громова з дохтуром фріменом, дохтур фрімен постійно з фомкою ходе. ось дохтур фрімен із халви
мовчи СЕПАРАТИСТ! теж мені розумаха вишукався, йди плякай далі по кацапу-вбивці та незабудь стєкламоя накатити на памін кацапської туши, бо души там нема і небуло ніколи
та мабуть нічого в неї не вийде. запускайте тещу будемо її виховувати! зробимо з неї копаря та настроємо її так щоб вона собі інета провела та тут тут у буднях сиділа та за вами слідкувала щоб ви у неположєний день сраки та цицьки не постили. щоб порядок був а нє то шо січас. отакоєот. а ви кажете
Та направте її до мене - потім тілько й треба Вам буде шо періодично відвідувати її в травматології бо моя після спілкування зі мною по телефону не придумала нічого іншого як впасти зі сходів та поламати собі ребра , але то на любителя таких звірів як тешшча . Можна буде й не відвідувати - скоріш "вилікується" .
Нє , то вона колись мені намагалась порадити як жити та казала аби я швидше розлучився з її донею бо вона мене не влаштовує як мама моїх дітей та господиня в домі . То ж я їй дуже ввічливо та спокійно пояснив хто вона ( теща ) та кого та як вона виховала , казав це так спокійно та чемно шо та стара курва від люті перестала бачити під ногами сходи й гепнулась ... З тих пір вона не може кричати бо погано зрослись ребра й пересувається тільки на короткі дистанції ... А може вже й одужала бо давно то було та й не спілкувались ми вже бо стали ворогами , хоча й досі намагаються в мене анексувати квартиру та частину майна , не знають ущербні шо машини вже давненько передані добровільно в військо .
Пророк розлючено плює. Погляд його випадково пада на хижу Альонушку, яка хтиво клацає іклами i пускає слину з рота. Микола. А ти шо робиш тут, змiя ї6_ча? Ти, мабуть думаєш, шо тут кiно знiмають Рекламного про пасту для зубiв? Роздратований Микола жбурля каменюку в Альонушку, яка з хижим гарчанням лiзе назад в очерет. При цьому вона робить еротичнi знаки Павлiку Морозову i принадно вихиляється тiлом. Павлiк без зайвої рефлексiї бiжить за зеленою 6--ддю в болото. Пєлагєя Нилiвна розставляє руки, як в картинi Маковського “Не пущу”.)М(
та байдуже. перша відрізняється від наступних лише графікою, бо древня дуже, але хоч і древня все єдно цікаво грати, ну це як на мене. я зараз потроху дрім рідер гамаю, мод на тінях чорнобиля. доволі цікаво та незвично хоч я поки що тілько на старих локаціях бігав,а там ще нові додали яких небуло ані в тінях, ані у поклику, а ні в чистім небі.
Сбили еще один кацапский самолет! Сирийские повстанцы "Армии ислама" сообщают о сбитом ими самолете, который может принадлежать российским или сирийским военным. Об этом сообщает Аlbawaba. Видео появилось в соцсетях и, как утверждает издание, на нем запечатлен момент попадания снаряда в самолет. Согласно сообщению, военный самолет был сбит за пределами Дамаска, а пилот, успевший катапультироваться, был захвачен повстанцами. Официального подтверждениями этой информации на данный момент нет.