Я буду стараться (есть больше сала ), в крайнем случае продержусь на таблетках. Пока - полёт нормальный сам по себе.
То так. Дуже добре зауваження. Але ви уявляєте собi, как бы мы славно жили, если б не перестройка? К примеру, Жанна Фриске пела бы песни про Ленина! Супер! "Давай пойдем с тобой в Разлив, ведь Ленин жил, ведь Ленин жив". За посещения Интернета давали бы срок, а за прослушивание Оззи Осборна разбирали бы на комсомольском собрании. Хорошее было бы время!
Хто зна, що було б краще, а що ні. Хрін на ту перестройку та Мишка Горбачова. Він Вам потрібен? І взагалі: Тоді отаких Вам копу і знахідок:
В молодые годы я попал в довольно сложный переплёт за прослушивание "вражеских радиостанций", в частности Голоса Америки.
ги. а мене у 1986 спробували додому відправити щоб перевдягнувся бо я до школи у джинсах прийшов. але я лагідно послав під три чорти і класного керівника і директора, на що мені пригрозили тим що до комсомолістів не приймуть. три ги-ги. я і сам туди не збирався.
ні. я був середнчком, і трояки бували і четвірки. в атестаті були четвірки, одна чи дві трійки і одна пятірка. за співи мабуть поставили щоб більш не співав або щоб і інші насолодились моїми співами.
То дівка попереджує що в неї молочниця ? Бо в мене тільки з молочницею асоціюється сир біля статевих органів .
Мы в школе здавали деньги на свободу Леонарда Пэлтиэра (уже забыл кто это был). Куда реально пошли деньги догадываюсь.
Ось, знайшов (не гроші, а про Пелтієра ): http://ru.wikipedia.org/wiki/Пелтиер,_Леонард Дуже відома особистість : Він благополучно сидить і зараз. Так що гроші можна було не збирати. Або попросіть Петю Сімонєніна, нехай поверне.
я теж щось чув але хто воно та що воно вже теж не пам'ятаю. мабуть вже старий став. от добра болячка той склероз і нічого не болить і кожного дня новини))))))))))