Обізналися , буває . Он опитні туристи які частенько їздять в Тайланд на секс тур . Радять вибирати повій трохи страшненьких , неряшливих , так там виглядають жінки . Бо як вибереш ту яка радує око , гарну , високу , з повною пазухою цицьок , і дорогим макіяжем то обов"язково попадеш на ледібоя , таке чудо як дівка тіко має прутень замість поцьки . В мене знову дощ періщить
ще один. поки в одній темі порядок навів тут вже почали майже цицьки постити. де ви у п'ятницю були. гаявасуважнопитаю, де?
а шо тут забороненого , га ? хуна одягнена , і навіть у взутті , тіко головного убора невистачає . і головне шо якраз статура те шо треба і не замориш і не кабанюра
Та ймовірніше за все - то було саме ВОНО ! Бо може пісюн в нього й був - але зовні схоже на жінку ...
бо порядок должєн бить а нє то шо січас. і взагалі тобі чорносракі подобаються і щоб потом смерділи на усе село
Тепер треба тільки в "дірочку" заглядати , бо зовні може виявитись якесь "воно" , ось априклад отакі як на хвото , доречі - також Італія ... Так що будьте пильні !
бачив. ну і що мені з того що в якогось схизмата почались сумніви? мені особисто та і усім іншим від того байдеже, най хоч голою сракою на мурашника сідає.
Зато хасиды укрэпились у своэй вэрэ.До чого тут Бог?Зараз врэмя аНТихрИста ПуйлА-це воно хранцузам за мистрали мстить.У нас сиро и похмуро+4.
Кажуть в Бердичеві, що днів за 15 все повинно устаканитись… днів не хвилин. А в мене генералка скоро закінчиться Що ще один?! Якщо як Гастелло то треба у шклянку з «вареням» От я теж так подумав… саме акуми зарядилися в мд