так ви ж наче вже перебираєтесь до пана Бека жити. то і перевірете самі щоб я ото ніг не бив в такий світ бігати
Вітаю , друзяки ! То , пане , така херня що сосе цицьки в корів , тобто апарат штучної мастурбації коров'ячих цицьок .
Блин двадцать первый век на дворе! Век бананотехнологий! А вы до сих пор незнаете шо мобильные клуни бывают! То Канцерватор специально для продразвёрстки использовал. А щас продаёт, - кризис - мать его за ногу.
Не треба , ось , приміром , в Італії я був позавчора ( запрошував друзяка до гостини ) , то ж так і не підженився ... Всі там жінки або туристи , котрі "ексьюзміноусекс" , або вже ожружені ,а ті шо сидять без чоловіків - або страшні як я після похмілля , або мабуть не зовсім жінки . Уявляєте - я в Флоренції ввечері завітав на вечірку з живою музикою 80-х ( тіпа боніемів та самантівфокс ) , співала одна кралечка доволі професійно , я прилаштувався поближче та купив таки у надоїдливих циганчуків великий букет квітів . Подарував - а вона мені на подяку хотіла поцілунок вліпити й притулилась до мене ... Я вже потім розгледів що в неї вся пика запудрена , а під пудрою - сцукощитина як в кабанюри , колюча така ....бррррр .....
Та Ви , друже , нелюд ... Чи ж то можна рідненьке та наймиліше в світі створіння віддавати на борьбу без правил де ще й вважається за найвищу майстерність вишкрябати супротивнику очі та інші неподобства ?