Здоровенькі були!! Не зморилися спочивати? ато сніг -тощ -срака банька!!! Сьогодні попав помижи дощ -щось вдалося наколупати ! Добився додому спочатку позактдав все у мило далі сам помиюсь --тоді покажу може що кому сподобаеться! Бо тут як на базарі кому цікаво придивиться а хто далі піде!!
Та знайшов пару городиків,тай підкопую систематично,оди хазяїн почув за таке діло і виставив охорону з кулемйотом,але коли не прийду туди то кулемйотчик пяний спить у хліві в жолобі а корова йому чуба жує не знаєте де це? От думаю ще кулемйота потягнути та загнати за добрі гроші пану К.
ну звіняйте, пан художник картини соцріалізмю з ком. наворотами уви непише тому % з продажу попрошу його мені перевисти в офшор. ви хочете мене всиновити? і забрати кулиметика типу насахраніть?
в нас то дтп, то мокруха, . Прийшов мужик додому, супруга йому висказувати почала, він її сокирою по голові тюкнув і спати пішов , та отямилась, взялаж цю сокиру і відтяпала чоловікові голову , потім спомнила що молоко в сусідки незабрала, пішла до неї, сусідка каже епть, а що то кров в тебе біжить..Та з чоловіком поскандалили...сусідка по молоко пішла, виходить, а та вже охолола коло порогу. мдя, отакіє діла. В нас аномальна зона, то танки виймають,то цистерни горять, клади знаходять, ще булава Хмельницького десь закопана,
Проводиться тіпа рехворми поліцї по якомусь та х.з. зразку,по типу майбутьній адмінрехвормі це коли з чотирьох районів буде один,тоїсть де були відділення позакривали,а з відділів зробили відділення,так само газконтори і реси,на райони залишатимуть три-чотири сільських рад,а де були сільські ради залишиться тільки голова а іще на область чотири мрео,ну типу сервіс мвд,назву поміняють, так як за бугром 15 хв і транзити готові
Вітаю, шановна громадо. То у Вас анархія, влада народу? З тими чоловіком та жінкою, що порубали один-одного, все ясно, винних не залишилося. А як збираєтеся покарати винуватців ДТП? І взагалі, як тепер карають злочинців? По "Руській правді", чи по Литовських статутах? Адже колонії у Вас у повіті немає.
Кажучи чесно оте миття та тертя знахідок --ГІМОРОЙ!! покрайній мірі для мене -копати люблю а чистити не дуже ! Що гарне сфоткав а те в відеречко-ну а що робити! Так от значить світлини - а остальне на них так собі!