Доречі сусіда купи манеТТо всього за 60євро , там вже й отвір є , будеш на шиї носити як медалю . https://reibert.info/threads/moneta.694004/#post-7392658
Та то пан К намагається увести мене в оману . Каже шо я полюбляю худих і дохлих , а грубих негритянок повинен ненавидіти . Не пане К в Ріо грубих негритянок і нормальної статури із м"ясистими дупами більшість . Бо там нормальні поняття краси , чим більша дупа - тим красивіша дівка , а цицьки то вже так , на здачу .
Ось таку До речі фільм так собі + хто хоче може подивитись на ніч ( тільки без пива ,бо все проспите)! http://fs.to/video/films/ix540FSwpaqHS7fzUqZjIk-blubarella-supervumen.html
та на холеру мені та манета та ще за такі гроші? мені сучасні більш подобають, особливо коли їх багато та вони мериканські або європейські.
ну то і забздить вона усе а щен як щось несподобається що ти зробив то сяде сракою на писок та задуше тебе.
нормальна фігура, цицьки єале сусідові цицьки не треба йому аби срака велика, коротше кажучі щоб були блакитні очі а все інше одна суцільна срака.
то не дівки а якась херня. їх замість трахторів у полі тре використовувати, солярку зекономити можна і багато. більш ні на що вони непридатні
та що ви таке кажете?! нема в сусіда художнього смаку, нема! до речі. а де то пан Р. пропав що його нема, та і пана дохтура теж а обіцяв нам тут набриднути а сам переховується. порядку в вас там нема. отакоєот
Файна панєнка О бач знову вигода перед худою-дохлою . Така може чоловіка відвезти на собі до хати , і літом від неї тінь , а взимку тепло .
Гей,пливе кача по тисині...........................................................................................................................................................................................................................................................
Пану К.-ото вночі в парку<дівочка,а як вас звати?а тут отой....отіт.краще вже касєтка,ци.....бімба))))))))))).а другому пану NIA-жінок треба кохати.тоді її ніякі єдиноборства не спасуть. )))))))))))))))