по справах ходив, та заразом троха смальцю припер додому щоб мені було харашо та красіво. отакоєот. а ви кажете
о Сало то є дуже добре,я завтра раненько відвідаю мясосалопавільйону там в мене сват етім добром барижить
кажу ж не договорювали мені. я старенький та переплутав, а вони регочуть замість того щоб виправити та підказати. отож ще молодь в нас. ніякої на неї надії немає. хоч ви ото просвітили мене. дякую
Вітаю Вашу доньку і Вас з перемогами і нагородами . Дочка молодець що займається таким не простим видом спорту і бородьба + ударна техніка . шкода шо немає кнопки не подобається Спорт такий , коли лупцюють один одного руками і ногами по всім частинам тіла і ше й бородьба , кидають об землю , душать , ламають кінцівки якшо не здаєшся . Дуже гарний вид спорту і головне шо корисний для майбутнього життя .
От Вам би дружину яка займається таким видом спорту,ви б не просижували в провінції штани на холостяцькому пайку а допомогали б їй на кухні і називали коханою,зайчиком та кицею
Це все клята політика . Спробуйте не заплатити місяць за те ліктрічество , відразу прибіжить контролер . Ше місяць не заплатите , то від"єднають від живлення , за підключення до мережі змусять заплатити тисячі гривен + погасити борг . А от чомусь в Крим і на бамбас єлектрика йде вже майже 2 роки і за неї ніхто не платить . та ше й активістів які намагаються знеструмити Крим починають пресувати . Значить це комусь вигідно .
Я сам займався кік боксингом + зара штангу підіймаю . Просто подобаються спортивні дівчата , але їх дуже мало ( тим більш у віці близькому до мого 30-35 ) , а не гламурні курки .
і тому ти вподобаєш товстих з грубими сраками та животами від яких тхне смердючим пітом чорносраких мавп!. сам жеж казав що зі стрункою відчуваєш таке наче з хлопом. щось ти сусіде у показаніях плутаєшся
Спортивна це не струнка , це ось така як на 7 хвилині та й решта жіночої збірної гарні дівчата . Навіть у важкій вазі набагато цікавіші ніж оті дохлі гламурні кури дохляки мені ніколи не подобалися така як отой журналіст у відео . Або отакі жіночки як на відео починаючи з 40 хвилини , вони там в купальниках то мона добре тіло роздивитися .