Ось, знайшов про те жахливе місце : http://reibert.info/threads/Смешные-фото-и-картинки.7768/page-558#post-4281343 Пост № 13938.
та тоді коли тут шарлоткострєкоза був. хто потрапив вже не памятаю але зізнань у вічному коханні та пропозицій руки та серця було багато.а відбувалось це все років 5 тому, приблизно у2009 році
Я не застав але, схоже, прививку від глупства тоді отримали добру. Минулого року, коли іще її/його профіль був доступний для перегляду я якось дивився. Там було чимало публічних повідомлень із знаками симпатії від дуже поважних хлопців. Ледве що на дуель один одного не викликали . Як каже пан: "Отакоє от" .
Ну,а та що у червоний паранжи,з одным оком,кумир усих ВАТникив та Поромныкив,та инших поломныкив?Жинка чи эрзац?
Світлана Борисівна - жінка. Тут можете не сумніватися . Але волочитися за нею не раджу, вони ж з Паромщиком одружені. Отримаєте мосінську голку в гузицю - будете знати .
Дива Мария храны вид таких жинок!Нехай з Поромныком грають у свои рольови игры з дупамы,та мосинськими самотыкамы.Свят!Свят!Свят!
І де ви тільки таку гидоту знаходите . Сів пообідати , і майже після побаченого . Там жеж все поставлено на промисловий потік ( мастило і запасна гума скрізь валяється ), і мать черга стоїть до агрегата .
Хлопці, мова йде про інших форумчан. Прошу не переходити на особистості та незалежно від власних симпатій бути толерантними в загальній темі. То ж у "Смішних картинках" . Мабуть, зайве пояснювати, що спеціально не шукав. Розумію, що після такого зовсім не смішно (особливо коли таємнича форумчанка призначила перше побачення в лісі ). Але що вже є...
не тільки у даїшники але і у камуністи. а ви думали чого всі вони такі пришелепкуваті? отож. а що до толерантного поводження то най спочатку вони з себе почнуть а вже після люди подумають чи буди з ними толерантними чи ні.
От і пропоную нам почати з себе. А загалом з форумчанками тут не дуже. Їх зовсім не багато, специфіка... А таких щоб копали то і не знаю (крім Світлани Борисівни).
та ні. звичайний тролль чоловічої статі. хоча може і збоченець. то треба питати у тих хто пропанував руку, серце та хатинку на канарах. ))))))))))))))))))