Хороша місцина там,залізяк ууу скіки з полуторки та опелів та й моцики нашось розібрали і порозкидали
Зо два місяці воно віж гиляками чипіло,і смерділо,потім те добро десь ділось,але потім в районі того дерева зібрав ще побитого на три куски колектора з полуторки і передню балку.
Тих легенд про танки багато ходить. але раз на розбитий бетер я теж попав, правда без єнотів, тверезий був)))
Колись мене початківець почав розпитувати,так акуратно,ну я йому і загнав тему про сусідній район,що там є три танки,потім при чесній компанії хотів виставити брехуном,але там дійсно стоїть на постаментах три 34-вірки ото було сміху,коли його спитали чи є хороший трос
Дай Бог!комради!от припер домів<трохи сьодня болото місили>.результат-шмурдяк,та мокрі ноги<якийсь піцьо лишив ква!шахту не закопану.листям припало і води набралось>.в товаришів моннето ріжне.в тому числі срібнячок по польші<мо потім засвітять в знахідках>.і дивна обява в лісі на дереві-лісник просить за винагороду!повернути загублену бензопилу.то атас!<фото не зробив.вибачте.провтикав((((буду ше в тих краях-обовязково зроблю>
Всій будньопобутівській хунті доброго вечора! Зі святом Михайла будьте здорові. Сьогодні і взавтра нікуди не виїзджаю
А де це пан Консерватор,розпинався що вживати більш чим по 50 не можна,може навживався разів 20 по пєддесят і горлае сороміцьких пісень