я оце подивився на сторінку цієї теми і побачив що до 100 000 постів залишилось дуже мало. тож постає питання! чи впораємось ми до миколи зробити ті 100 000 чи ні. гаявасуважнопитаю
Це треба трохи піднапрягтись,завязати з зеленим змієм,тоді ми догонім і перегонім,а де це багато народу шо не чути їх??
ну а де? п'ють деж іще.замість того щоб прикласти зусиль і накнопати от трошки до 100 000. отакоєот. а ви кажете
Хлопці, щось вінда почала підглючувати. Пропадає заставка, і лізе ось така муйня: Як я розумію, треба перевстановлювати. На Ютубі вже глянув, не святі горшки ліплять, це можна і самому зробити. Але головне питання: де взяти той Віндовз 7 так, щоб не притягнути чогось іще? Я хочу скачати на флешку, а вже звідти ставити.
Дохтора не чути,і шо він на том больнічному виробляє,пан рібентроп після зеленого сала в подпольї,вінченто теж не хоче спілкуватись
Вам смішно,а в мене була така історія лізу в лісі по хащах,піднімаю голову ііііі між двома гіляками вверх ногами на мене дивиться здоровенний єнотище,розкладаю лопату за долі секунд і сідаю на пеньок,воно паскуда чогось залізло туди голова застрягла і здохло вирячивши очиська