Приєднуюся! Всім Михалкам щирі вітання, щастя, здоров'я і грошей побільше.)))) До речі хтось знає чи той «Мішка з морозивом» що на Майдані стояв (де зараз глобус на постаменті), ще цілий? Ну то таке, не перший… і не останній. Я не каркаю, я пророчу…але як же задовбує Новорічну ніч на Хрещатику проводити. Якщо цього року знов будегулянка на майдані, пропоную одразу цирк на Грушевського брати і там вже пісень співати.
Сусіда щойно приходив, хотів щоб я поміг поросятко замордувати. Але ж свято Повезло хрюнделю —ще пару днів поживе
Ну я би не сказав, що вони дресировані —мене не кусають і добре)) То я ж не навмисно — хто ж @TruckDriver -у винен, що перед Різдвом така вже свиняча доля, а Різдво більшість поросяток проводить у теплі біля горілки… хоча частинами
Шалом ! На вулиці сиро , похмуро , бризкає мілкий дощик , але тепло +7 і комфортно в гортекс костюмові , я б і не проти якби вся зима була отакою . Карнавал в Ріо не наснився , але й страхіття теж не снилися . Спав як в дитинстві , от шо значить розлучитися і жити спокійно , ліг , закрив очі і відкрив вже ранком .
Приїжджайте в Київ — познайомлю із своєю першою, не можу дивитись без сліз на Ваше безхмарне щастя))))
Дякую за пропозицію , такого добра в мене і дома вистачає . От в Ріо я б поїхав чи в Італію , або в США .