ти там часом ніде маківкою не гепнувся? чи мо цеґла на тебе впала, га? що це ти ворога вітаєш? най сі курва здохне під пльотом після того як його відіграють тожєрюзьгє у дупу а потім горлянку переріжуть.
Моську отримаєш з Похабича. Не розоряйся. Я впевнений, що український прапор він не викинув, і далі його зберігає. А тому не геть він пропащий.
з Похабича то саме собою а з тебе теж треба. і я ж не безкоштовно, я тобі окуляри за цеє відішлю бо ти вде підстаркуватий і підсліпуватий. а того кацапа на палю тре. от таке йому вітання.
А я шо кажу , шо старість тре зустрічати в Ріо де Жанейро . Там і теплий океан і файні бабусі з мясистими дупами . Бо в нас нажаль ні теплого океану , і не те шо бабусь файних , а он навіть молодь гидка і худюща як ота хуна із СВ вагіни . Я спати , і най мені присниться карнавал в Ріо
Слава Йсу!всіх Михась вітам з іменем.всього Вам брати доброго!ноги тримайте в теплі,лопать~на поготові.щастя та вдачі.Будьте здорові!!!!!!!!!!!
консерваторGeneral-leutnant ↑ Я спати , і най мені присниться карнавал в Ріо агі. ось такий тобі карнаваль наснитьсі.доброй ночі .камради.зі всього з верху прочитав....і ...що?? знову нема порядку....ну,і що робити?[/QUOTE] пан..!!! ну від вас не очікував... хоча....
тю. а що тут такого? дружній такий собі жарт. та ще і по сусідскі побажав веселих снів. як то кажуть приходе до хати бабай волохатий, я зїм твого тата я зїм твою маму і потім приймусь за тебе, ніженькі ам-ням-ням, рученьки хрум-хрум-хрум, вилізли очі. спокійної ночі. отакоєот. а ви кажете
то погано. час зараз такий що шаблюка в кожної вільної людини повинна бути як ознака того що він є вільна людина.
а ось панство справжній варіянт старої пісні яку співали колись наші діди. то вже потім її переіначили щоб жидів не ображати бо більш їх, жидів, камісарили та багато горя та сліз принесли вони нам зі своєю совєтською владою та кацапами-голодрнцями.