Доброго дня! Сьогодні вранці йшов на роботу, на голові була мазепинка чорна. Раптом із авто вилазіть чоловік, зиркнув на мене і каже "Добрий ранок!". Я йому теж : "Добрий ранок!". Настрій піднявсь неймовірно, ще досі під кайфом.
воно то звичайно гешефт та гроші не пахнуть але най ліпше взагалі без якогось освітлення посидять. їм корисно звтк сконають в раісі а звідки інфа?
погано хлопці працюють, погано! ну хто так підриває що одна висить на дроті а інші не впали? отож бо і воно. тре так щоб і відновити було неважко і світла небуло взагалі. най ліпіздрічіство у батарейках з кацапії паромами возять
А що між цими поняттями велика різниця У нас дродом люмінявим засіяно все - вже кілограма півтора біля ґанку лежить)) Перешлю Вам НП ))) У нас начб-то по 14 брали… давно не їздив Візьму в оренду, тільки бачка тре поміняти… і автомата не бачу, сказала моя кохана, що без автомата не цікаво Та нічого не розуміють вони у жінках), познайомте з тою панянкою із СВ вагона.
.....познайомте з тою панянкою із СВ вагона.... виж сьогодні на її моб звонили за кітіль, моб. службовий. .....Та нічого не розуміють вони у жінках.... ато, там нравиться (фото 1), тут ненравиться,(фото 2) якісь вередливі. але непаліть кантору, по получу піндюлін
Ага, значить телефончика я вже маю)) Вам світить купувати до шубки чобітки та сумочку)) Я от теж попав на сумочку — не там фото виклав у ФБ))) От думаю почати випуск фібул люмінявий «динарій»+люмінява дротинка= фібула часів срср
погода скурвилась - похолодало і пішов дощ, не вийде на вихідні вилазку зробити, прийдеться сало з варенням вживати та дивитись на погоду через вікно