Мені одна колись казала: "Вадік, жіночі груди - це щоб дітей годувати, а не для вас "хтливих музсчін".
Саме головне - це йти до холодильника тихесенько... Щоб ні кіт ні собацюрник не почули як Ви "втіхаря" жуєте сало.
Сьогодні я на місці бо є трохи роботи, а на завтрашню шабатну шуботу "плани построєні". Мо хто хоче приєднатись на завтра? ...Мого швагра двоюрідна тітка сказала, що в сестри її баби було пів-відра ніколаєвських "п'ятьорочок". ...і танк фашисти в лісі закопали. Сестрі баби двоюрідної тітки швагра я вірю! Має бути вєрняк!
Коє Кому відсотки вже підготолені. Хай приїзджає і забирає. Є ще ОКОД: Особий Комунєстічєскій (Комсомольській) Отрьйад Дружинніков.
доброго ранку шановна громада! всiм гарно закiнчити робочий тиждень та вдало пошабатувати! погода поки що +8 хмарно
І Вам доброго! Ото Ви їдьте, накопайте і поділіться зо всіма. Доречі, мадама на фотці не під дощем, а з шланга водою поливають. Хмар на небі немає.
Доброго ранку,оце такий товарищ,що скаче на одній лапі в даний момент доїдаэ мою пайку сало+мнєсо запечене поки я розглядав сьогоднішні світлини воно котяча душа стягнуло мій сніданок,і шо йому таке зробити,викинути на дощ,наступити на хвоста ,чи збільшити пайку
Доброго ранку, проспав сьогодні аж до 9-ї. То мабуть «тлетворное влияние пана К»))) Дощ… дощ… ку…ва ДОЩ. Коп відміняється З п'ятницею. Пора їхати по посилку від діда Бека… тобто від пана Мороза… ну коротше на НП))))