я зараз комусь так насверлю що мало не здасться. що це за маячня псувати історичну реліквію?! а по кулемета я особисто приїду щоб нова пошта не пошкрябала таку цінну річ
а що казати? то все тільки для того зроблено щоб ми могли отак зустрітись тут зимовим вечором та потриндіти, хто про що хоче, а декотрі щоб мали змогу щось купити або продати. у тім бункері серваки стоять щоб їх ніяка холера невхопили от і все.
ну добре.. побут так побут... Открыл сезон 4 января таким вот себе топориком РЖВ. Боюсь сглазить,но уже три года подряд сезон открываю топорами..... к чему бы это......?????? только не говорите,что к деньгам,находки не продаются. А...точно,я ж сало ел...... Камради,це так,чи н1?
Приєднуюсь і я до привітань для банщика! Якраз вчасно вийшов, пора сніг у слоїки закривати, бо навалило його багато, а для комунальників сніг у кінці січня виявився нєжданчіком!
так,але трохи сумно - товариш руку зламав (два переломи в зап"ясті) тому мені прийшлось швидше повертатись, а решта компанії ще на курорті