А дружина тут до чого?Вы нетак зрозумилы.Ця рыбка выконуэ його бажання-памъятаете?ось прыклад-захотив касон-будьласка,захотив снигу-знову.Ось вин з вдячности и перегодував ии.А хомячка його бачилы?та сама байка.
Не вийшов наш підпільник з баньки . Як мені пояснили, вона закінчується о 24.00 того дня, до якого прописана. Тобто він буде сидіти до сьогоднішнього пізнього вечора. Можна звернутися до Європейського суду з позовом про компенсацію за ті 12 годин .
В "Урядовому кур"єрі" постійно рішення публікують, звідти можна взяти. Так звернутися можна і пізніше. Адже людина 12 годин і 03 хвилини була позбавлена спілкування з друзями, через що протягом цього періоду відчувала невимовні терзання і душевні муки. А ми були позбавлені спілкування з ним. А іще в цей час у його світлій голові народилася геніальна ідея, яку він не зміг тут викласти, і вже забув. Тобто вона безповоротно втрачена . Хто за це відповість? При правильному підході німецькі компенсації жертвам Холокосту здадуться дитячою забавкою порівняно з тими сумами, які можна вимагати .
Ну якщо переслідувати ціль наживи , то звичайно що можна . Але ж братній відсоток від оборутки в Консерватора ще вирвати треба .
от так і перевіряються друзі. виходе ви на моєму горі хочете грубі гроші заробити та іще і мене без моїх братніх відсотків залишити. ні щоб підтримати мене у скрутну годину та привезти мені шматочок сала та кулемет ви вирішили гроші на мені заробити. гади!
О, як тільки винуватці зачули про санкції та виплати - відразу з"явився, "нехороший человек" (с) . Вітаю з виходом!
дякую. але я незрозумів одного. де оркестр? де черона доріжка? де квіти? де піонерки без трусів? де все інше? ДЕ!?
Здраствуйте!Хлопці,вибачаюсь що не в тему,потрібна мазепинка УПА,можливо хтось знає хто продає,можна і не оригінал,хороша копія.
а чого не в тему? тут все крім політики в тему, як не до побуту так до буднів буде відноситись. а ось вам посилання, дивіться та обирайте що до смаку. http://reibert.info/search/3624673/?q=мазепинка&o=date&c[node]=113
вітаю. гарній людині всюди добре. а на гаубатічіскій вахті так взагалі лафа. тепло, сухо, весело, ніякі москалі та жиді поряд не вештаються і головне ніякої цензури.