То Ви якийсь "нє прадвінутий" Ось гляньте, які мені пан Консерватор "набив" під час нашої зустрічі: Поїдете з ним на коп - будуть і у Вас такі .
То е Ви? а як же дорогой и всеми любимый? з приводу набив не очикував вид консерватора такого. то е вин просто майстер золоти руки
Навіть мені доводиться йти в ногу з часом . А руки в нього дійсно золоті. Особливо коли в них лопата: як побачить хабар, риє мов той екскаватор .
То ж він їх усім робить. Друзям, знайомим, сусідам, пізнім перехожим, які мали необережність проходити повз його двір... А це й своїм свинкам поробив, щоб сало було смачніше. Шкіру, казав, зніме та зробить абажури на лямпи . Один лишить собі, а інші за грубі гроші продасть богоізбранним. Вони будуть використовувати у музеї, як доказ самі знаєте чого .
може хтось нанесе маркування на робочую лопату консерватора вин прохав щоб на свитлини його по пояс фотали
Ото я уже знаю де Концерватор подівся, він закрив своє "Дєло" і поїхав у Київ. Він був помічаний вчора, Близько 02:30 на вул. Грушевського. http://coub.com/view/h32f