Пане Обухе59, як пройшло святкування дня народження? Таки учора я приїхав додому і підняв чарку за ваше свято!
Дякую, приемно читати з 18 дня аж до 19 дня о 20-00 зморило прокинувся сьогодни о 15-00 щя з пидпильником спилкуюсь
Христос хрестывся!Добрий ранок у нас третий день иде сниг,почався акурат на другий день писля Йордана.Отак я рано на роботу доберався.
Поздоровляю из запизненням пана obuch59 нехай цей рик подаруэ йому хвайну самыцю-газду у хату,щоб не самував в одынци,та щоб у пидпол не ховався!
Ото так , платиш гроші за проїзд і ще й автобус підпихаєш . Краще вже пішки йти . В нас також навалило трясця його матері , небачити б того клятого снігу і морозу зовсім .
Та,ну.Сниг липше ниж дощ та багнюка.Морозу у нас нема-2 то не мороз.Правда до кинця недили -15 обицяють.
То поки морозу немає в нас вчора -5 сьогодні -8 , а завтра може бути , а багна в місті важко знайти - кругом асфальт чи плитка . Я особисто не люблю зиму і отой сніг з морозами .
Зато зымою горилка холодна,та жинки потом не смердять,а литом жара и комари-злючи.Може я зыму люблю-бо фахивець по холоду?П.С. и холодыльныки зимою не ломаються!
Кировоград,та Кривой риг,теж далеко не Карпаты,та Галычина.По людяз треба судыты,а не по сходи,або заходи.Поганцив всюды хватаэ.
Оскільки всі вже описали свою погоду, добавлю і я : в неділю було тепло хоч і з туманом, ввечері пішов доволі сильний дощ, ранком перейшов у сніг і майже одразу припинився. В результаті на сьогоднішній день: мороз 4-5 градусів і сніжно-льодяна кірка товщиною десь сантиметр. Коротше все навколо як у Руслана на роботі. От цікаво у Опришка ще тепло чи і до нього зима добралася.
Доброго дня. нияк не видийду вид хапи бездей ту ю ось виглянув на двир то и ще сипле сниг дали! справжня зима