А я припхався з копу, пробіглись з другом по полях)) Трохи походили, вперіщив дощисько десь хвилин 15 лив)) Змокли як цуцики, але вискочило сонечко.. якому ми дуже зраділи)) Та окрім цього з сонечком на поле вискочив чорний ЛєндКрузєр, і хвацько попрямував в нашу сторону)) Один від одного (з камрадом) ми були десь метрів 150-200)) Крузєр зупинився біля мого колеги, тож довелось лишити цікавий сигнал і бігти на підтримку)) Смачно плюнувши, я підпалив цигарку і впевненим кроком рушив в сторну джипоса)) На відстані метрів десяти уздрівши мажорний номер авто, я зрозумів що конструктивного діалогу у нас не вийде)) Так от, невиходячи з атівки мому дружбану щось втерали дві лисі, здоровечі як телвізори морди)) Хоча Побачивши мою не менш доброзичливу та приємну пику "скинули оберти". Ситуацію як вони сказали "розрулили" Той шо був крепшечкий сказав "нє ну пацани треба жити мирно, поле тіпа зібране, нічого не маємо проти тільки засипайте ямки)) Виявилось що даною земелькою вони користуються)) Ось така історія, і такі знахідки..
то ви кіньми полювали? а що до диска то я з міста і тому недуже у сільгосп ренаменті обізнаний, хоч і мав першу жінку з села. отакоєот
До речі, трапилась цікава знахідка, впадково побачив, прибор не реагує, кулька з виду як металева)) для свого розміру важка - 230 грам. Мо хто знає, що це ?
кам'яне може бути. робили з каміння. так не цікаво. от якби верхи то отоб дійсно найкошерніший фень-шуй.
Аналогічна ситуйовина з нашим водієм-кухарем на полюванні сьогодні - пішов дядько в посадку дровець наламати для приготування кулішу доки ми яруги прочисували , а йому в бік травмата пхає місцевий "ізгрязівкнязі" мачо . Прилетів на "ельдвісті" коли видно хтось доніс шо чужий "уазик" стоїть край хутора . Ми вийшли вакурат вчасно - воно всралось та почало пояснювати шо типу тута дичини вже немає , пацани , давайте я вам покажу де можна фазанів навалить ...
Та я так,думав а вдруг)))Так зробіть експертизу,шось там відколупайте,висвердліть,постукайте.Може шось проясниться)
http://www.xlegio.ru/throwing-machines/antiquity/stone-balls-from-artaxata/ http://besputa.ru/plan_vosma Информации по цему питанни безлич видко вас у гугл за цицки забанили.
от бачиш який я добрий. не тілько собі дощ забрав але і з тобою поділився. так що ти мені винен. отакоєот
У нас с утра льет. Однако, тепло, +9. На завтра тоже дожди..... Самое обидное, когда на выходных носа из дома лишний раз не высунешь....
Доброго вечора, шановне товариство! Вітаю з поверненням з бані Вождя! поділюся сьогоднішнім копом! пішли ми добивати місцинку, де я раніше підняв хельми! пікеля нас не потішили, але знахідок хватало: від підков до котелків, стаканів, амуніції! з того, що приємно тішить душу - два прягоса!