А в мене навпаки - сьогодні + 15 , день теплий ще по літньому. Сьогодні годинки три виділив пробігтися по лісу. Знахідок - десятки два гільз і "тещині" гриби. Останні не брав, бо теща спокійно спить вічним сном (вчора сам перевіряв - могила ціла).
А взагалі настрій паршивий. Все як у тому старому анекдоті: - Тату я зловив медведя - То веди його сюди - Та не йде - То йди сам - Та мене медвідь не пускає.
Доброго всім вечора,а пана К з виходом.Це що? І в мене буде?!Дай боже,бо весною прийдеться пересівати поле.
а в мене вітер щось піднявся, але увесь день було тепло хоч і похмуро. головне що дрова ті що порізав вчора встиг поколоти та сховати. до речі. а часом ні в кого нема диска від культиватора тільки плаского? щоб диск на циркуляру зробити бо той що в мене вже старий і ріже десь міліметрів 80 а це малувато.
Якшо мешкаєте поблизу аномальної зони , так сьогодні Рібентроп обхрестив нашу місцину , то мо й матимете дощ . А чим засівали поле , як Зварич даларами і манеТТо ?
вулканітом. колись з виробництва притяг прау дисків з відрізного, того що кругляк товстий різав. на відрізний вони вже на підходили а от у господарстві саме те. болгарки тоді не мав то різав і труби і кутники і арматуру, хоч і завтовшки десь міліметрів 4-5 але армований тож не розлетиться як оті що раніш були тоненькі.
приїхали з копу і дощ почався. знахідок мало так само як і грибів. в кінці вже 3 коп.цар. і ключика підняв.
Як на сьогоднішні часи та непогано а підкажіть 70-й з ультімейтом на 5-так сесеровський скільки витягує,в мене з 11-ю від 75-того фіша 28 см.
Вітаю , шановні ! Що до диска - небуває культиваторів з пласкими дисками , то в сівалках такі трапляються та плугах ножі для нарізання краю ріллі . Я колись на базарі бачив у дідів такі диски з вже нарізаними зубами , якщо цікавить - то в середу піду пройдусь . Сьогодні був у родичів , виїздили на полювання і бачили копатєлів настоящих у флєктарні та з Аськами . Я їх трохи пожурив та налякав - люди стріляють , а вони "окопи" риють . Погода гарна , мабуть останні такі дні бо передають погіршення погоди та різке похолодання . Ось шо зфотографував - не перевелись ще коники в Махновії .
10-11монети 1924 та 1931 а чиї вони??. 14 фото то 1 коп. десь в шлунку в когось була ледве видно що 1 коп.1958р.