Немає тут нічого страшного , люди як люди , такі як і у вас , мо трохи бульби менше їмо от і вся різниця . Тю, яка іщо зона, блдь, когда вона і так мені кожну ніч сниться .
От вже розкрив страшную тайну . То вже розкажу і ше про європеців . Ото як сересер конав в корчах , був в нас в місті відеосалон . І крутив фільми там дядько , на нього старші казали голубий . Ми спочатку не розуміли шо та кличка означала , але потім взнали чого його так кликали . Так шо в цьому всьому гомосексуалзмі винне США бо розвалило сересерію і привчило до "тлетворное влияние Запада" . Просто в нас її менше садять , ніж у бацька в Білорусі .
Та яке там,неділя ж...когось потянуло в Європу,хтось думає шо то за лизбіянсво,дехто живе в аномальній зоні
Працюють??? ..зранку замаринували якусь ку..ву в майонезі та не найшли як засмажити,привикли мальчіков в трусіках під самаогон жарити,по обіді потягло їх на кумових перестарєлих лігбіянок та шей на кума глаз положили от і построй з таким обществом свєтлоє майбутнє
так ви той. покиньте їх! переїдьте на якийсь остріів та і вирощуйте собі картоплю та помідори без гмо та пасіку заведіть і корівок двійко. і буде в вас сало і до сала і будете дулі усім тикати, а як захочете чарку перехилити та погомоніти з людьми то збирайте великі клунки з салом та усім іншим та вертайтесь сюди до нас грішних
а як вони приїдуть до мене на острів в гості то і гмо без майонезу зжеруть,і пасіку поїдять і корівок з телятком ні краще тут буду а вони хай голодні ходють