Доброго ранку! У нас на Русі без йопадів, без морозів, без толку. сьогодні який профіль дня, хто пам'ятає?
Ввіду атсутствія власті на БіПК, абіявляю Неділю (васькрєсеніє) дньом капаря і копа. Бажаю всім лише на таких ВОПах підриватися
Пропоную привітати пана К% з іменинами. Всім камрадством)) Вітаю пане @консерватор, з «св. Димитрия Солунского» (у православних) та «св. Великомученика Дмитрія Мироточця» у католиків.
Вітаю ! На вулиці похмуро , тепло +7 , без вітру Шо ти ото всіляку гидоту викладаєш , того кацапського жида , га ? Он краще подивися на Одеську барахолку , а то й помреш і там не побуваєш . Але як бачите на відео зліва , пластік добирається і туди , отой клятий універсам на перехресті тіко портить справжню Одесу .
Тю ,у нас то саме тиков дешевше.З ваших вуст словосполучення кацапський жид - звучить смишно.ЖИДЫ,як и цигани не бувають кацапськими чи хохляцкими-вони просто жиды.
от жеж сусіде ти перебірливий, наче з того жида печеню чи борщ варити збираєшся. Вітаю панство. дякую за привітання.
А от і не згоден з Вами обома . Беня Коломойський жид , і Кабздон теж жид . Але Беня поки наш , а те стерво пуйлу тухес облизує і на нас гімном плюється , отакоєавикажете . Хотілося б і по Буковинській барахолці походити . Поки Одеська мене вразила найбільше , розмах і асортимент вражає , і ціни , порівняно з Кійовськими жидами , більш менш гуманні .
Ой! Та шо Ви таке кажете? Я ж не в тому смислі «смажити»)) Просто зазвичай обмащують чимсь солодким типу вершків, а я гурман)))