овва!а в застєночкі?га?<ну і нашо мене будити?.,-підпис-єґоінквізіторськоїпреподобіє vovc 23нульпершой>.во.))))))))
Зайшов зіграти в гру, де джин вгадує кого я задумав. Загадав пана К. Джин не вгадав. Вирішив, що я загадав Анонімуса. : http://pikabu.ru/view/yetot_dzhin_ugadyivaet_lyubogo_personazha_kotorogo_vyi_zagadaete__19197
Дик-ПРАЗНІК МАТЬ.празнует народ.а мы гуляли,а мы не знали.......і т.д по бля....дорґуєву.ртом торґ@?,-єву.а раптом новий ґодь))))))))))).во!
Ну та!всі в кущі гриби збирать.во заражи.вчулись меду.?все одно -піду завтра ........не скажу в який бік.тремтіть сновиди!мо @Vinter 787 хапне))))).бобрів наніч
так цей. він вже перехристився. не вінтер він вже а якось ото таке мудрегельське ім'я собі вигадав що і язика поломиш поки вимовиш, щось накштали мадрід якийсь то там шах чи щось таке. отакоєот. а ви кажете
Якось Вм не правильно накнопали , боронь Пахан , не правильно зрозуміють словосполучення "підарештом" - буде біта та всерайбертовський кіпішь ...
Нєєє , не то справжнє його ім'я . А чолов'яга він таки достойний , то ж привітаю і я його коли ще раз доведеться побачити.
і вам швлом, чи як там кажуть лигаєм чи як? що до в законє чи ні незнаю, я не по тій статті, я по політичній, утиски постійно від запроданців які прокрались сюди та замаскувались приймаю. так що то ви в кримінальників запитайте. то їхні поняття.
Доброго утра всем! Как-то ночь тихо прошла. Я думал, пан К. тут уже кровь ведрами льет, да за клуню народ строем выводит... Всем хорошего дня!